• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić: Ko me to tjera iz Vojvodine!?

Trener "lala" tvrdi da će ostati u klubu do isteka ugovora, odnosno do juna 2015. godine, a možda i poslije toga.

 Marko Nikolić: Ko me to tjera iz Vojvodine!? Izvor: MONDO

Vojvodina ima trenera i imaće istog trenera u narednom periodu. Tako tvrde u novosadskom superligašu i onaj ko je "objekat" u svim novinskim tekstovima i spekulacijama posljednjih dana.

Dakle, Marko Nikolić tvrdi da ne napušta klupu Vojvodine na kraju jesenje polusezone. Tačnije, neće je napustiti još godinu i po dana do kad ima ugovor. Naravno, ako bude imao rezultata ili ako ne bude "naljtio" upravu i navijače.

"Želim da stavim tačku na priče koje se već neko vrijeme provlače u sportskoj javnosti da napuštam mjesto prvog trenera Vojvodine. Istina je sljedeća: Marko Nikolić je trener FK Vojvodina sa kojom ima važeći profesionalni ugovor do juna 2015. godine. U Vojvodini ostajem najmanje do isteka važećeg ugovora ili do onog trenutka do kada mojim radom bude zadovoljna uprava kluba ili dok se ja lično i moji saradnici budemo dobro osjećali u ovoj sredini", poruka je Nikolića, koju je prenio klupski sajt.

On je dodao da ovoj izjavom "stavlja tačku na ovu temu" i da će se sa ekipom fokusirati na posljednje tri utakmice u jesenjem dijelu sezone (dvije u prvenstvu i jedna u kupu).

Nikolić je u Vojvodinu došao minulog ljeta. Na startu sezone Vojvodina je igrala odlično, zablistala je u evropskom takmičenju protiv Burse... Ali, kao i prethodnih godina, "lale" su počele da zastajkuju u prvenstvu i ostaju bez očekivanih ili planiranih bodova.

Vojvodina je zablistala još samo protiv Partizana, a potom je ekipa zapala u neku vrstu apatije, lošeg momentuma, što se odrazilo na teren. Proteklog vikenda, Vojvodinu je deklasirala Jagodina (0:3).

Novosadski superligaš je trenutno na diobi četvrte pozicije tabele JLS sa još tri ekipe, koje su takođe osvojile po 21 bod. Vojvodina ima pet pobjeda, šest neriješenih i dva poraza.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC