• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galijani smiruje navijače Milana: Kupovaćemo!

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani rekao je da rosoneri neće prodati Marija Balotelija i Stefana el Šaravija i najavio transfere na San Siro.

 Galijani smiruje navijače Milana: Kupovaćemo! Izvor: MONDO

Ima li kraja agoniji Milana?

Gigant evropskog fudbala posrće iz sezone u sezonu, a ova je užasna. Milan je u Seriji A tek na 13. mjestu, u blizini zone ispadanja, a u utorak uveče mora da pobijedi Seltik u Glazgovu ili će dodatno ugroziti šanse da ode u drugu fazu takmičenja.

Masimilijano Alegri je, vjerovatno, pobijedio u svim takmičenjima tipa: "Koliko dugo možeš da ostaneš trener uprkos porazima?". Navodno mu je utakmica u Ligi šampiona u utorak uveče biti ili ne biti. Ako Milan ne uspije protiv Seltika, Alegri će dobiti otkaz.

Ali, te rečenice smo se naslušali i načitali ove sezone.

Milan nije pobijedio u sedam utakmica u nizu. Nakon remija sa Đenovom na san Siru navijači su "postrojavali" fudbalere, ne dozvolivši im da tek tako odu kući.

Brazilac Kaka je priznao da su igrači izgubili samopouzdanje poslije niza neuspjeha. "Atmosfera je pomalo napeta u svlačionici, ali to nekad može da bude pozitivno i da motiviše sve", kaže on.

Uporedo sa očajnim igrama ove sezone, navijači su nezadovoljni i radom uprave kluba. Nikome nije jasno šta rade. Pojavile su se i informacije da su moguće nove rasprodaje u predstojećem zimskom prelaznom roku, ali ih je izvršni direktor demantovao.

"Imamo jasnu ideju šta moramo da uradimo u januarskom prelaznom roku. Potrebni su nam defanzivac i napadač. Takođe, siguran sam da će Baloteli ostati. On je naš glavni napadač, samo je trenutno u slabijoj formi. Uz njega, ostaje i El Šaravi", rekao je Galijani za sajt kluba.

(MONDO/Tanjug, foto: Guliver/Getty Images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC