• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šuput: Stokić me razočarao (VIDEO)

Predsjednik Borca Srđan Šuput razočaran je ponašanjem prvog strijelca crveno-plavih Joce Stokića, koji je otišao na probu u Južnu Koreju.

 Šuput: Stokić me razočarao (VIDEO) Izvor: MONDO

U Trofejnoj sali na Gradskom stadionu danas je održana sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac i to na insistiranje predsjednika ovog tijela Srđana Šuputa.

Nakon zasjedanja UO, prisutnim novinarima obratio se prvi čovjek kluba i istakao kako je razočaran ponašanjem Joce Stokića, koji je kolo prije odlaska na zimsku pauzu otišao na probu u Južnu Koreju. Šuput u prvi plan stavlja, prema njegovim riječima, nedolično ponašanje tokom i nakon utakmice sa Olimpikom.

"Moram da kažem da sam razočaran ponašanjem Joce Stokića u finišu polusezone nakon svega. Očekivali smo da se pojavi na treningu u ponedjeljak i zvanično sam saopšti svoju odluku, međutim to nije uradio i pošto je pod ugovorom sa Borcem, moraće da snosi posljedice i biće mu izrečene disciplinske mjere. Stokić, naravno, može da se vrati u klub ukoliko mu angažman u Južnoj Koreji propadne, ali preko svađe sa saigračima tokom utakmice i lomljenjem stvari u svlačionici nakon meča ne mogu da pređem. Stokić je mogao da se ugleda na kapitena Borisa Raspudića, koji je u skladu sa klupskim pravilima napustio Borac i otišao na probu", rekao je Šuput, prenosi portal Borac-sport.

Prema Šuputovim riječima, ukoliko Stokić zadovolji na probi u Aziji i ostane u klubu sa kojim pregovara, Borac za njega dobija obeštećenje, dok sa Raspudićem, koji se nalazi na probi u Bruneju, to nije slučaj.

"Stokiću je preostalo još pola godine ugovora i za njega ćemo dobiti propisano obeštećenje, dok Raspudić u ugovoru ima klauzulu koja kaže da može bez obeštećenja da napusti Borac u slučaju zadovoljavajuće inostrane ponude".


Na pitanje novinara koliki je dug prema igračima i radnoj zajednici, Šuput je rekao:

"Dug prema igračima za tekuću sezonu iznosi jednu i po platu, dok su potraživanja radne zajednice daleko veća i moram da kažem da će zaposleni u klubu, sve dok sam ja predsjednik kluba, imati prioritet jer su ta dugovanja zaista ogromna", nastavio je Šuput.

VIDEO

Inače, predsjednik Borca Srđan Šuput rekao je kako će polovinom decembra, u skladu sa Statutom kluba, biti održana vanredna Izborna skupština kluba. Lako može da se desi da Borac u 2014. godinu uđe sa novim predsjednikom jer je Šuput, kako su pojedini mediji pisali, najavio povlačenje sa funkcije ukoliko Grad Banjaluka ne poveća izdvajanja za ovaj sportski kolektiv u narednoj godini sa 300 000 na 600 000 KM.

(MONDO, foto: Google arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC