• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal dovodi napadača iz Reala

Engleski i španski mediji pišu da će Arsenal dovesti 21-godišnjeg napadača Reala Alvara Morata na šestomjesečnu pozajmicu.

 Arsenal dovodi napadača iz Reala Izvor: MONDO

Real Madrid je učinio veliku uslugu Arsenalu, prodavši mu Mesuta Ozila u ljetnjem prelaznom roku, a saradnja dva kluba, izgleda, neće se zadržati samo na tom poslu.

Španski i engleski mediji tvrde da su se dva kluba dogovorila da 21-godišnji napadač Alvaro Morata na zimu ode na šestomjesečnu pozajmicu u Arsenal, čime će biti pojačana konkurencija u napadu "tobdžija".

Ranije se govorkalo o tome da je Arsenal zainteresovan za 25-godišnjeg Karima Benzemu, ali se Francuz u posljednje vrijeme vratio u očekivanu formu, pa će on sasvim sigurno ostati na "Santjago Bernabeu".

Za mladog napadača, koji je i član reprezentacije Španije (igrači do 21 godine) bio je zainteresovan i Totenhem. Čak su "pijevci" tražili da on bude dio transfera Gereta Bejla u Real, ali "kraljevski klub" nije želio da se odrekne Morata.

Morata je ove sezone upisao 12 utakmica za Real, ali je uglavnom ulazio sa klupe. Nije bio starter još od 19. oktobra kada je Real pobijedio Malagu 2:0.

Konkurencija u Realu je "ludačka", pogotovo što su i Benzema, i Ronaldo i ostali u formi, pa mladi Morata treba da se izbori za mjesto u startnoj postavi, a šanse su mu male. Zato bi mu selidba na "Emirate" bila odlična prilika, jer Arsen Venger sada ima samo Olivijea Žirua, dok su ostale opcije u vidu Niklasa Bentnera i Park Ču-Jung, van forme.

Bentner, recimo, nije postigao gol još od marta 2011. godine (pobjeda u FA Kupu 5:0 nad Lejton orijentom)!

(MONDO, foto: AP Photo/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC