• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grahovac: Borac sve pokvario u finišu

"Istini za volju, sve smo pokvarili u posljednjim kolima, vezavši četiri poraza u pet utakmica", kaže vezista Banjalučana.

 Grahovac: Borac sve pokvario u finišu Izvor: MONDO

Standardni prvotimac banjalučkog Borca Srđan Grahovac, rezimirajući učinak tima sa Gradskog stadiona ove produžene jesenje sezone je zadovoljan urađenim.

"Kada se sve sabere i oduzme, ove jeseni smo ostvarili više od očekivanog, jer ne smijemo zaboraviti u kakvim teškim finansijskim uslovima smo radili".

"Istini za volju, sve smo pokvarili u posljednjim kolima, vezavši četiri poraza u pet utakmica. Zadovoljili smo se jesenjom titulom, a uz sve to bili smo i pomalo umorni od obećanja da će biti bolje, tako da smo u finišu odigrali ispod nivoa",
rekao je Grahovac za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, kod prvotimaca se osjetilo zasićenje onim što se ove jeseni dešavalo na Gradskom stadionu.

"Većina nas je vjerovala da ćemo dobrim rezultatima promijeniti neke stvari. Nažalost, nije bilo tako. Uz sve to, u finišu sezone osjetio se i nedostatak snage i svježine kod većine nas, jer smo veoma kasno počeli sa pripremama".

Grahovac ima ugovor sa Borcem do ljeta 2015. godine.

"Naravno da mogu da odem uz obeštećenje ako pronađem angažman, ali o tome sada ne razmišljam. Želim dobro da se odmorim od ove izuzetno teške jeseni. Što se tiče ambicija Borca na proljeće, u ovom trenutku o tome je veoma teško govoriti. Ne zna se ni ko će ostati, ni ko otići, jer je sve u vezi sa novcem. Nadam se da će se u ovim mjesecima nešto pozitivno desiti i da će na proljeće biti mnogo, mnogo bolje".


Prema riječima Srđana Grahovca dovođenje Dragana Jovića na mjesto šefa stručnog štaba pokazalo se kao pun pogodak.

"Sigurno da je on 'najveći krivac' za naše dobre rezultate ove jeseni. Izvukao je iz nas maksimum i pokazao da je u ovom trenutku sigurno jedan od najvećih poznavalaca prilika u Premijer ligi BiH među trenerima", naglasio je kapiten mlade reprezentacije BiH.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC