• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović: Ne mrdam iz Banjaluke

Trener Borca Dragan Jović potvrdio da će i na proljeće sjediti na klupi "Velikana iz Platonove".

 Jović: Ne mrdam iz Banjaluke Izvor: MONDO

Po okončanju produženog jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine u javnosti se pojavila informacija da će Dragan Jović preuzeti klupu jesenjeg šampiona Prve lige Federacije BiH - Jedinstva iz Bihaća.

"Ostajem u Borcu. Želim da završim započeti proces stvaranja jakog tima i kluba. Ne idem nigdje iz Banjaluke, biću vjeran Borcu i nastavljam da radim na konsolidaciji. Ne znam otkud ta informacija za Jedinstvo", izjavio je trener Banjalučana za "Sportski žurnal".

Prema njegovim riječima za njegove igrače još nije počeo zimski odmor.

"Dao sam igračima tri slobodna dana da se odmore, a u srijedu će doći na trening. Paralelno s radom do kraja sedmice izvršićemo i pojedinačna testiranja da vidimo u kakvom stanju je svaki pojedinac i šta će zapravo rezultati pokazati. Nakon tih testova svako od fudbalera će dobiti plan individualnog rada koji treba da sprovede do prozivke zakazane za 15. januar 2014. godine".



Prije početka sezone mnogi su predviđali Borcu borbu za opstanak, čak najveći pesimisti i to da će se klub ugasiti. Ipak, crveno-plavi su većim dijelom bili lideri na tabeli, a trenutno su na petom mjestu iza Željezničara, Sarajeva, Zrinjskog i Širokog Brijega.

"Naš cilj je bio, prije početka prvenstvene trke, konsolidacija ekipe i kluba, podmlađivanje i plasman u sredinu tabele. Eto, uspjeli smo da ostvarimo mnogo bolje rezultate uprkos svim problemima i muci koja nas je pritiskala. Na kraju jeseni smo peti, a da je bilo malo sportske sreće mogli smo da zimujemo na prvoj poziciji. Finiš jeseni nas je skupo koštao jer imamo 'kratku klupu', sustigao nas je umor, žuti kartoni i povrede. Ipak, kada podvučem liniju mogu da budem zadovoljan. Nadam se da ćemo u drugom dijelu šampionata nastaviti da bilježimo takođe dobre rezultate i da ćemo se izboriti za plasman na međunarodnu scenu".

Jović je najavio da će tokom zimske pauze biti promjena u igračkom kadru.

"Ono što je sigurno je to da su potrebne promjene, svježa krv. Biće odlazaka i dolazaka, ali se nadamo da ćemo opet stvoriti respektabilnu ekipu koja je sposobna da se bori za vrh tabele. Razumite me, još je rano pričati o tome ko će otići, a ko ostati, odnosno ko doći u Borac. Napravićemo detaljne analize, podnijeću i izvještaj Upravnom odboru kluba, a onda ćemo zajedničkim snagama rješavati stvari i sklapati igrački kadar za proljeće",
zaključio je trener crveno-plavih.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC