• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pelegrini: Džeko nije na prodaju

Trener Mančester sitija Manuel Pelegrini demantovao je tvrdnje da će Edin Džeko napustiti "građane" u zimskom prelaznom roku.

 Pelegrini: Džeko nije na prodaju Izvor: MONDO

Reprezentativac Bosne i Hercegovine izgubio je mjesto startera u Sitiju zbog odlične forme Serhija Aguera i Alvara Negreda iako je ove sezone ostvario solidan golgeterski učinak.

Na 14 mečeva u svim takmičenjima postigao je sedam golova, ali nije bio u početnom sastavu još od septembra. Kako se bliži sljedeće ljeto i nastup "zmajeva" na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Džeko je sve nezadovoljniji i prema brojnim navodima svjetskih medija, želi da napusti "Itihad".

Kao Džekini potencijalni novi poslodavci pominju se Arsenal, Borusija Dortmund i milanski Inter, ali je čileanski stručnjak u izjavi za "Skaj Sport" odbio mogućnost odlaska napadača BiH.


"Ne, Džeko ne odlazi u januaru. Rekao sam mu prije početka sezone da imam povjerenja u njega i to se nije promijenilo. Veoma je važno na raspolaganju imati dobru ekipu jer imamo mnogo utakmica do aprila. Ukoliko želimo trofeje, trebaju nam važni igrači. Možda u ovom trenutku Džeko ne igra koliko bi želio, ali on ostaje važan igrač u ekipi", izjavio je Pelegrini.

(MONDO, foto: dailymail.co.uk)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC