• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan jači za Volkova, bez Živkovića

Crno-bijeli u Suboticu putuju sa promijenjenim sastavom u odnosu na utakmicu protiv Spartaka igranu prije nekoliko dana u Beogradu.

 Partizan jači za Volkova, bez Živkovića Izvor: MONDO

Cijenu činjenice da je aktuelni šampion Srbije u novu sezonu ušao samo sa dva napadača, Partizan plaća u posljednjim kolima jesenjeg dijela.

Bez povrijeđenih Nemanje Kojića i Ismaila Fofane, jedinih klasičnih špiceva "parnog valjka", crno-bijeli su prinuđeni da igraju utakmice, a trener Vuk Rašović da improvizuje svoju navalu.

U početku, igra Partizana nije djelovala "najsrećnije", ali kako vrijeme odmiče, lider Superlige Srbije ne samo da pobjeđuje, već igra sve ljepše. U prošlom kolu crno-bijeli su protiv Spartaka imali možda i svoje najbolje izdanje ove jeseni.

Sa istim ciljem Beograđani putuju na "revanš" u Suboticu. Za samo četiri dana ove dvije ekipe odigraće dvije utakmice. Poslije prvenstvenog, slijedi i duel četvrtfinala Kupa.

"Poslije tri pobjede mislim da se moral ekipe podigao, kao da je pao teret, sve djeluje dosta lakše. Mislim da se to vidi i na terenu", počeo je izlaganje pred novinarima Zvonko Varga, prvi asistent trenera Vuka Rašovića.

Poslije povrede talentovanog Andrije Živkovića na zagrijavanju pred prvi duel sa "golubovima", iznenada se u početnoj postavi našao Filip Malbašić. Vezista crno-bijelih bio je najprijatnije iznenađenje za trenera Rašovića i navijače. Odigrao je svoju najbolju utakmicu od kada je došao u klub iz Humske ulice.

"Mi i dalje imamo problem sa povrijeđenim igračima. Onima koji su već duže van stroja (Kojić i Luka), pridružio se i Andrija Živković, on i dalje ima bolove u primicaču. Dosta smo razmišljali koji tim da izvedemo protiv Spartaka i blizu smo odluke da izađemo u najjačoj postavi, možda sa jednom ili dvije promjene. O tome ćemo danas odlučiti".

Partizan će na sjeveru Srbije imati i pomoć Vladimira Volkova, koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona, tako da je moguće da će doći do promjena u zadnjoj liniji tima.

Bez obzira na sastav koji istrči na teren, cilj crno-bijelih ostaje isti.

"Naše ambicije su najveće. Želimo da na kraju jesenjeg dijela budemo prvi u Superligi i da obezbijedimo polufinale Kupa. Favoriti smo i tako moramo da se ponašamo, ali mislim da će nam biti teže u Subotici nego u Beogradu prije par dana. Spartak je jako dobra ekipa, igraju kod kuće pred svojom publikom i pretpostavljam da će biti ofanzivni, kao što su bili u Humskoj poslije primljenog drugog gola. Tada su nam zadali dosta problema", rekao je Varga i istakao:

"Možda čak moramo i mi da odigramo bolje da bismo prošli među četiri najbolje ekipe u Kupu".

(Vladimir Sukdolak, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC