• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promovisan Partizanov "Novi navijač"

U cilju brže i efikasnije komunikacije sa navijačima, crno-bijeli promovisali multimedijalnu platformu u svijetu, pod nazivom partizan.tesla.tc.

 Promovisan Partizanov "Novi navijač" Izvor: MONDO

U cilju još brže i efikasnije komunikacije sa svojim navijačima širom svijeta, FK Partizan je u okviru "Sportbizz" konferencije 2013. godine, koja se održava na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu zvanično promovisao jedinstvenu multimedijalnu platformu u svijetu, pod nazivom partizan.tesla.tc.

Platforma ima za cilj povezivanje, i postavljanje multimedijalnih informacija, tekstova, fotografija, audio, i video zapisa, kao i međusobnu komunikaciju navijača Partizana iz zemlje i inostranstva.

"Platforma Partizan.tesla.tc nam omogućava da odmah možemo da pogledamo najnovije vijesti i tabelu, da pratimo rezulatate, galeriju i golove, kao i istoriju kluba, igrače... Stalnom interakcijom daje nam mogućnost osvajanja nagrada, ali i međusobno komuniciranje sa navijačima i igračima svog kluba. Tekstualna poruka nije ograničena brojem ukucanih slova", rekla je direktorka marketinga crno-bijelih Snežana Filipović.

Bez obzira na operativni sistem vašeg mobilnog telefona, na ovu platformu možete se registrovati preko aplikacije "Novi navijač".

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC