• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je kriv kada Partizan manje želi pobjedu?

Treneri složni da je Spartak protiv Partizana više želio pobjedu. "Ovako se ne dolazi ni na trening", požalio se Rašović poslije poraza.

 Ko je kriv kada Partizan manje želi pobjedu? Izvor: MONDO

Kada trener izjavi da su njegovi igrači "manje željeli pobjedu" od protivnika, odnosno da je rival imao veći motiv, onda to govori da je problem u Humskoj daleko veći nego što se čini.

Geneza problema je znatno dublja...

Za klub Partizanovog renomea te riječi ne mogu nikako da budu opravdanje za neuspjeh u Kupu Srbije i poraz od Spartaka u Subotici (2:0).

"Parni valjak" je ranom eliminacijom prošlog ljeta razočarao u Evropi, a ispadanje iz Kupa samo je dosulo so na ranu navijačima crno-bijelih, koji, uprkos prvom mjestu, nisu zadovoljni ni partijama svog kluba u Superligi.

Sa tvrdnjom trenera Rašovića sigurno se neće pomiriti niko kome je crno-bijela boja pri srcu.

"Veoma loše smo odigrali cijelu utakmicu, čestitam Spartaku, više su željeli pobjedu i ostvarili su sve što su htjeli. Treba da postoje neki razlozi za ovo, razgovaraćemo, vidjećemo...", kratko je prokomentarisao Rašović poslije meča.

"Ovako se ne dolazi ni na trening, a kamoli na utakmicu", dodao je Rašović.

Na pitanje da li je spreman da podnese ostavku poslije još jednog neuspjeha, trener Partizana, iako je bio spreman da priča na tu temu i samo što je izustio "naravno..", nije uspio da završi rečenicu, jer je bio prekinut od strane portparola Spartaka, koji je prisutnim novinarima rekao da nije ni vrijeme ni mjesto za priču na tu temu.

Partizan je u prvom poluvremenu bio ispod svakog nivoa,

"Znalo se da će biti teško dva puta pobijediti istog protivnika, ali nismo očekivali da primimo dva gola u tri minuta. Poslije toga je bilo teško vratiti se u meč. Nismo ni zaslužili da pobijedimo, nismo bili na potrebnom nivou", ocijenio je mladi trener.

Za razliku od utakmice u Beogradu, na klupi su ostali Saša Ilić i Nemanja Petrović. Ali, s obzirom na rezultat i povredu Đembe Đembe, Rašović je svog najiskusnijeg igrača već u 40. minutu poslao na teren.

"Željeli smo da odmorimo Ilića za utakmicu sa Čukaričkim, znamo svi koliko znači timu i kako igramo kada je on u postavi. Nismo uspjeli, morao sam da ga ubacim u igru, ali tada je već bilo kasno"
, podvukao je Vuk Rašović.

Šef stručnog štaba "golubova" Dragi Kanatlarovski bio je presrećan što je njegova ekipa smo četiri dana poslije poraza u Humskoj uspjela da se u punoj mjeri revanšira crno-bijelima.

"Najteži protivnik, međutim, na ovoj utakmici su naši momci izgarali na terenu... Odigrali smo kvalitetan meč, bili bolji u duelima, više htjeli, više trčali... Čestitam igračima na zalaganju, mislim da smo izvukli pouku iz meča u Beogradu. Zaslužena pobjeda", rekao je nekadašnji igrač Crvene zvezde.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC