• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivić razmišlja, Pižon pregovarao, Đora kuka!

Ilija Ivić razmišlja da li da bude sportski direktor Zvezde, Pižon pregovarao sa Dan Tanom, a "Bata Đora" opleo upravo po Dobrivoju Tanasijeviću.

 Ivić razmišlja, Pižon pregovarao, Đora kuka!  Izvor: MONDO

Ilija Ivić razmišlja da li da prihvati ponudu privreme uprave Crvene zvezde da bude sportski direktor, a za to vreme Vladimir Petrović-Pižon viđen je na stadionu Zvezde, što je novinare navelo na zaključak da mu je ponuđeno mesto trenera prvog tima.

Istovremeno, oglasio se još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde, a ko drugi nego Milovan Đorić, koji poručuje da u njegov nekadašnji klub država treba da uvede prinudnu upravu!


Nekadašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde Ilija Ivić potvrdio je da ima ponudu da bude sportski direktor, ali kaže da mora da razmisli, jer zna da "samo ludo hrabar čovek može da preuzme" Zvezdu.

Doskorašnji direktor Olimpijakosa rekao je za list "Press" da će sve biti poznato u roku od tri dana.

Međutim, pojedini mediji pišu da Ivića sada želi i AEK.

Dok Ivić razmišlja, Vladimir Petrović-Pižon, jedna od legendi Crvene zvezde i bivši selektor mlade reprezentacije SCG, nije časio ni časa, pa je već bio na pregovorima sa privremenim čelnicima kluba sa Autokomande.

Naime, tek što su vršilac dužnosti predsednika Dan Tana i generalni sekretar Dragan Ninković razgovarali sa Zdenjekom Zemanom, otišli su u svoje kancelarije gde ih je čekao Pižon. Pretpostavlja se da je tema bila - nuđenje posla trenera.

Šlag na tortu je naravno izjava sveprisutnog Milovana Đorića - "Bata Đore", koji sada žali što je ikada doveo Dobrivoja Tanasijevića aka Dan Tana u srpski fudbal!


"Eeeee, moja Zvezdo na šta si spala! Zvezda je dotakla dno i ide velikom nizbrdicom u totalnu provaliju. Država treba da uvede privremene mere i prinudnu upravu, jer je Zvezda gigant veći od Geneksa! Šta uradiše od kluba...", izjavio je Đorić "Sportskom žurnalu".

On kaže da su "ovi koji su sada na čelu Zvezde gori od svih koji su se ikada pojavljivali". Nakon što ga je novinar "Sportskog žurnala" podsetio da je upravo on doveo Tanasijevića u tadašnji Fudbalski savez Jugoslavije, Đorić je rekao: "Jesam i priznajem, pogrešio sam. Pokojni Bata Bulatović pitao me je da li sam normalan - kako konobara da uvrstimo u Izvršni odbor. Ubedio sam i njega i Miljana Miljanića i sada mogu da kažem da se ni o koga nisam tako prevario".

"On priča o Džaji i Piksiju!? Dragan Džajić i Dragan Stojković su toliko dali Zvezdi i Srbiji da ne bi smeo ime iz poštovanja da im pomene. A digao je tri, ne dve ruke za Piksija da postane predsednik", ističe Đorić.

U Zvezdi i oko Zvezde je ovih dana baš zabavno...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC