• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Vratiću se u Partizan

Sjajni čuvar mreže Vladimir Stojković kaže da će se vratiti među crno-bijele i završiti karijeru u Humskoj. Nije mu ni ponuđen produžetak ugovora.

 Stojković: Vratiću se u Partizan Izvor: MONDO

Vladimir Stojković je upisao svoje ime u bogate stranice istorije Fudbalskog kluba Partizan, iako je došao sa "druge strane brda".

Kada je dolazio u Partizan bila je to prava "bomba", jer se do tada isticao kao veliki zvezdaš. Ali, Partizan mu je pružio ruku, on je uzvratio i vratio je klubu mnogo.

Odbranjeni penali, skinuti "ziceri" protivnicima, donio je mnogo bodova Partizanu u pohodima na titulu. Igrao je sa Partizanom i u Ligi šampiona...

Kada je označen kraj utakmice Čukarički - Partizan na Banovom brdu, Stojković je sam otrčao do Grobara, skinuo je dres i pokazao majicu na kojoj je pisalo: "Hvala vam za sve ove godine. Odlazim, a volim te".

Pa, zašto Stojković onda ide?

Zato što mu nije ponuđen novi ugovor, u prethodnih šest mieseci niko iz uprave sa njim nije sjeo da razgovara... On kaže da shvata tešku finansijsku situaciju, ali poručuje zaduženima za vođenje kluba da su za proljeće potrebna pojačanja, jer će u suprotnom biti đavoljski teško.


Malo ko je očekivao da će Stojković, koji je u Partizan došao u ljeto 2010. godine, vremenom postati jedan od ljubimaca navijača. Poznato je da oni koji su došli iz Crvene zvezde u redove Partizana imaju mnogo teži put da uđu u srca Grobara. Ali, Stojkoviću je to uspjelo.

"Iskreno, mislio sam da neću biti primljen na najbolji način. Znao sam da samo dobrim odbranama mogu da 'kupim' navijače Partizana i u tome sam uspio i brže nego što sam očekivao. Sada poslije toliko vremena svi vide da to nije foliranje i da moja priča nije u frazama. Proveo sam prelijepe tri i po godine u Partizanu. Grobari su uvijek bili uz mene, i poslije Đenove, i kad mi je umrla majka, i poslije razvoda... Nadam se da sam im se na najbolji način odužio", rekao je Stojković "Večernjim novostima".

On kaže da je ovo samo "do viđenja" od Partizana, nikako "zbogom".

"Sada imam želju da se dobro odmorim i onda mirno pronađem novu sredinu. Ovo je bio trenutni oproštaj od Partizana, ne trajni, jer sam siguran da ću se jednog dana vratiti i ovdje završim karijeru",
rekao je Stojković.

(MONDO, foto: Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC