• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ostaje bez pola tima?!

Dobre partije Banjalučana u jesenjem dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine, mogle bi da dovedu do odlazaka polovine standardnih prvotimaca.

 Borac ostaje bez pola tima?! Izvor: MONDO

Brojni klubovi i menadžeri se raspituju za fudbalere crveno-plavih Asmira Avdukića, Srđana Grahovca, Aleksandra Subića i Aleksandra Radulovića, a već su na probe otišli Boris Raspudić u Brunej, odnosno Joco Stokić u Južnu Koreju, piše list "Press RS".

"Raspudić je još u Bruneju, a svi u klubu se nadamo da će sklopiti dobar angažman. Njemu u ugovoru stoji klauzula da u slučaju odlaska u inostranstvo nema obeštećenja, ali je on to svojim igrama i ponašanjem zaslužio. Njemu su vrata Borca uvijek otvorena"
, izjavio je za banjalučki list direktor Borca Stanoja Štrbac.

Što se tiče Stokića, još nije poznato da li je prvi strijelac crveno-plavih napravio dogovor u Južnoj Koreji, ali će klub sa Gradskog stadiona dobiti obeštećenje u slučaju transfera. Nezvanično riječ je o sumi od 50 do 100 hiljada evra.

Na meti brojnih menadžera su i Avdukić, Grahovac, Subić i Radulović...

"Za njih četvoricu su se najviše raspitivali, ali nijedna konkretna ponuda nije stigla na našu adresu. Svi imaju važeće ugovore, ali klub nikome neće praviti probleme u slučaju dobre ponude. Ali, za njih postoji i odgovarajuće obeštećenje".

SUSPENZIJA I NOVČANA KAZNA ZA STOKIĆA



Štrbac je takođe otkrio da je golgeter "Velikana iz Platonove" Stokić suspendovan i novčano kažnjen zbog odlaska u Južnu Koreju bez dozvole kluba.

"Nikome se nije javio, ne znamo šta je uradio u Južnoj Koreji. Otišao je bez dozvole i zbog toga je suspendovan, a potom i novčano kažnjen. Ne zaboravite da je namjerno dobio treći žuti karton protiv Olimpika da bi otišao na probu. Zato nije mogao da igra na derbiju protiv Željezničara, a s njim u timu bi mogli barem do boda na Grbavici",
podvukao je direktor Borca.

(MONDO, foto: Press RS, FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC