• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić napustio klupu Vojvodine

Dan nakon što se zvanično okončala jesenja sezona, Marko Nikolić rastao se sa "lalama".

 Nikolić napustio klupu Vojvodine Izvor: MONDO

Marko Nikolić je prethodnih dana izjavljivao da će ostati u Vojvodini do 2015. godine, odnosno isteka ugovora, ali je dan nakon zvaničnog završetka jesenjeg dijela Superlige Srbije "promijenio ploču".

Jedan od najboljih srpskih trenera saopštio je Upravi kluba i igračima na zajedničkom ručku da napušta Vojvodinu.

"Bila mi je velika čast da budem na klupi jednog tako velikog kluba kakav je Vojvodina. Proveo sam u Novom Sadu šest lijepih, ali turbulentnih mjeseci i odavde nosim samo najljepše utiske. Došao sam u klub u jako nezgodnom trenutku, nakon smrti predsjednika Ratka Butorovića ali smo, po mom dubokom uvjerenju, svi zajedno odradili dobar posao. Vojvodina je sada stabilna, novi ljudi u upravi će sigurno učiniti sve da klub u godini kada slavi jubilej 100 godina od osnivanja, bude na još višem nivo nego na kojem je bio", rekao je u posljednjem obraćanju Nikolić.

On je naveo da je Vojvodina mogla da zabilježi i bolji rezultat od diobe četvrtog mjesta sa Radničkim iz Niša poslije polusezone.

"Da je moglo da bude bolje, moglo je i ostaje mi kao 'kost u grlu' osjećanje da smo mogli imati nekoliko bodova više. Ipak, plasirali smo se u polufinale Kupa Srbije i skoro sam siguran da će Vojvodina na proljeće donijeti u Novi Sad toliko željeni trofej. To im, bez kurtoazije, želim svim srcem".

Poslije iznenadne ostavke, kao logično nameće se pitanje da li je to uradio kako bi preuzeo Partizan, o čemu se priča već duže vrijeme. Nikolić nije želio da da precizan odgovor.

"Trenutno nisam trener nijednog kluba, a šta će biti, vrijeme će pokazati. Ne želim da potenciram ništa jer je trenerski posao takav da nikada ne znate na koju stranu će vas odvesti. Nisu Partizan i Crvena zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi, niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo", izjavio je Nikolić.

On je na kraju otkrio da su pravi razlozi odlaska iz Novog Sada privatne prirode.

"Mnogo energije je za ovih šest mjeseci potrošeno, kao da sam radio ovdje dvije godine. Uz sve to, jedan od presudnih faktora mog odlaska iz Novog Sada je privatne prirode, koji nema veze sa fudbalom", zaključio je Nikolić.

Marko Nikolić preuzeo je Vojvodinu u junu. On je napustio klupu Rada i u Novom Sadu naslijedio Nebojšu Vignjevića, potpisavši ugovor na dvije godine.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC