• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gasprom" posjetio Zvezdu

Predsednik Upravnog odbora kompanije "Gaspromnjeft", većinskog vlasnika NIS, Aleksandar Djukov, posjetio je u ponedjeljak stadion Crvene zvezde.

 "Gasprom" posjetio Zvezdu Izvor: MONDO

Visokog funkcionera kompanije koja je duže od tri godine generalni spoznor FK Crvena zvezda, dočekalo je najuže rukovodstvo kluba, na čelu sa predsjednikom Draganom Džajićem i potpredsjednikom Nebojšom Čovićem, a tu su bili i prvi čovjek SD Crvena zvezda Petar Škundrić, kao i sportski direktor Zoran Stojadinović.

MONDU je u klubu rečeno da ova posjeta nije bila radna, kao i da ovo nije prvi put da Djukov, kada već boravi u Srbiji, dolazi i na adresu Ljutice Bogdana 1a. Tačnije, Djukov je do sada bio jednom u Crvenoj zvezdi, u društvu potpredjsednika i izvršnog direktora kompanije "Gasprom", Alekseja Milera.

Bilo je to u vrijeme kada je predsjednik Crvene zvezde bio Vladan Lukić, pa se s pravom može reći da je dolazak Djukova važan događaj za klub, koji i dalje tavori u finansijskim problemima.

MONDO je u nedjelju uveče već pisao o tome da bi igračima u toku ove sedmicetrebalo da bude isplaćen dio zaostalih zarada, da im je to lično obećao predsjednik Džajić, ali i da je taj sastanak prethodio drugom, na kojem su o istom problemu govorili i potpredsjednici Slaviša Kokeza i Ivica Tončev.

Ove godine, sponzorski ugovor između Crvene zvezde i kompanije "Gasprom" pojačan je sa 2,2, na 4 miliona evra godišnje, uz produžetak saradnje.

(Nikola Janković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC