• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nine za MONDO: Nije Železnik na kraj svijeta!

"Volim basket, a i nije Železnik 'na kraj svijeta'", kaže sa osmijehom fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković za MONDO.

 Nine za MONDO: Nije Železnik na kraj svijeta! Izvor: MONDO

Stižu slike sa utakmice Crvena zvezda - Zadar, koju su crveno-bijeli odigrali u Železniku poslije godinu i po dana i - na jednoj od njih - poznato lice, Miloš Ninković, fudbaler Zvezde.

Izgleda da popularni Nine baš voli košarku. Nekoliko puta ove i prošle sezone bio je na utakmicama crveno-bijelih u "Pioniru", ovog hladnog ponedjeljka uveče nije mu bio problem da ode "čak" do Železnika.

"Haha... Pa nije Železnik 'na kraj svijeta', što da mi bude problem? Volim basket, bolje da gledam uživo nego preko TV. Nemam problem da sjednem u kola i skoknem i kad nije utakmica u Pioniru", kaže Ninković za MONDO.

Kad smo već stupili u kontakt, pitali smo ga i kako se osjeća posijle povrede meniskusa koju je doživio u Kup utakmici sa Vojvodinom prošle srijede, kada je u ranoj fazi morao na nosilima da napusti teren.

"Bolje je, bolje nego što sam mislio u prvi mah. Nije naivno, ali nije ni toliko ozbiljno. Moram da mirujem 20 dana, a onda ću početi da radim na jačanju noge da bih spreman dočekao početak zimskih priprema".

Ove jeseni, tačnije tokom oktobarske reprezentativne pauze, boravio si kratko u Kijevu gdje si pokušavao da saniraš povredu s leđima. Pre puta rekao si nam da već neko vrijeme "vučeš" tu tegobu i da se bolovi povremeno vraćaju.

Da li je to sada prošlo?

"Prošlo me je, jer sam imao pravu preporuku. Andrij Ševčenko je imao isti problem, sjetio sam se toga i čuli smo se, pa me je poslao kod pravog doktora. Hvala Bogu, od tada nisam imao istih problema, a da li će se bolovi vratiti... Nadam se da neće", ističe Ninković.

(Nikola Janković - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC