• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Luković dolazi, Dauda odlazi?

Dragan Džajić kaže da postoji mogućnost da se iskusni defanzivac Aleksandar Luković vrati u Zvezdu.

 ZVEZDA: Luković dolazi, Dauda odlazi? Izvor: MONDO

Čim se završi polusezona ili sezona prva tema fudbalskih stranica štampe jeste prelazni rok. I sve glasine, informacije, priče s tim u vezi, a od kojih se mnoge ne pokažu kao tačne ili koje služe da se pojedinim igračima podigne cijena.

Tako list "Sport" piše da je turski Genčerbirigli spreman da plati milion evra za Abiolu Daudu(!), koji je ove jeseni postigao sedam golova. Nigerijac sa švedskim pasošem je prije godinu dana došao u Zvezdu iz Kalmara kao slobodan igrač za godišnju platu od 200.000 evra.

U Turskoj bi, navodno, dobijao oko pola miliona evra mjesečno(!), a prema pisanju "Sporta" sada je sve u rukama čelnika Zvezde, koji bi sada trebalo da izmjere da li su im preče pare ili igrač u napadu.

Iz Crvene zvezde još nekoliko vijesti.

Predsjednik crveno-bijelih Dragan Dajić kaže da postoji realna mogućnost da se Aleksandar Luković vrati u Crvenu zvezdu, ali i da sve zavisi od Zenita, odnosno trenera Lućana Spaletija koji treba da procijeni da li mu je Luković i dalje potreban.

"Vidjećemo kakav je stav Spaletija i njegove procjene... Ako sve ostane samo na Lukovićevoj želji, mislim da neće biti problema (da se vrati u Zvezdu)", prenosi "Sportski žurnal" riječi Džajića.

Lukoviću ističe ugovor sa Zenitom u junu 2014. godine.

Filip Mladenović, jedan od igrača koji su raskinuli ugovor sa Zvezdom, nezadovoljni statusom i time što im ništa nije plaćano, čeka rasplet događaja u rodnom Čačku. Navodno mu je inostranstvo (francuski Evijan) i dalje prva opcija, mada se u "Žurnalu" u utorak ujutro pojavila informacija da je za njega zainteresovan Čukarički.

Navodno je klub sa Banovog brda spreman da ponudi Mladenoviću lijepu platu, mnogo veću nego što je imao u Zvezdi.

Sa Zvezdom bi da se rastane i mladi napadač Ognjen Ožegović, koji je sada na pozajmici u Voždovcu. Njegova želja je da se u prijateljskom tonu rastane sa crveno-bijelima, kako bi ubuduće sam birao svoj fudbalski put.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC