• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piskavac bio kandidat za trenera Zvezde

Uprkos lošoj jeseni, predsjednik Slobode Dragan Subotić kaže da Ljubiša Stamenković ostaje trener. Tijago Galvao na izlaznim vratima.

 Piskavac bio kandidat za trenera Zvezde Izvor: MONDO

Razočaravajuća jesen je iza užičkog superligaša, koji se prethodnih sezona i te kako "pitao" u srpskom fudbalu.

Sloboda je jesenji dio sezone 2013/14. završila na 13. poziciji sa samo 16 bodova (četiri pobjede, četiri remija i čak sedam poraza). Uz to je i ispala iz Kupa Srbije.

Uprkos veoma lošem utisku i želji grupe navijača da Ljubiša Stamenković "Piskavac" ode sa mjesta trenera, to se neće dogoditi.

"Piskavac će biti trener Slobode dok sam predsjednik kluba. On je najbolji trener u Superligi, ljetos je bio najozbiljniji kandidat za šefa stručnog štaba Crvene zvezde, odlučivale su nijanse. U roku od mjesec dana dva puta je odbijao da bude trener Vojvodine. Ko ga poznaje - poštuje ga, ko ga ne poznaje može da ima drugačije mišljenje", izjavio je predsjednik Slobode Dragan Subotić za užičku TV 5, prenosi "Sportski žurnal".

Zbog lošeg finansijskog stanja, Sloboda je, kao i većina klubova u Srbiji, prinuđena da prodaje. Na nepovoljno finansijsko stanje uticalo je to što generalni sponzor Valjaonica bakra, prema riječima Subotića, tri godine nije uložio ni dinar u klub, kao i dugovanje Crvene zvezde od 240.000 evra za Nikolu Maksimovića.

Sloboda će, kaže njen predsjednik, ove zime "prodati Tijaga Galvaa po svaku cijenu". Za Brazilca je zainteresovan kineski Dalijen, čiji je trener Simo Krunić.

Uz njega vrlo je moguće da će se sloboda odreći i talentovanog Nemanje Cvetkovića.

"Dogovorili smo se da Cvetković potpiše profesionalni ugovor. Moja je želja da se dokaže, ali može i ove zime da ode ako stigne povoljna ponuda. Iz toga ćemo ostvariti prihod i kroz racionalnije rad i manje troškove za novajlije, napraviti selekciju da Sloboda bude jača nego u prethodnom periodu. Na prodaju su svi igrači za koje postoji interesovanje", kaže predsjednik Slobode.

(MONDO:Foto:FKSloboda.net)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC