• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je Konte rekao delegatu, a šta Drogbi

Trener Juventusa bijesan napustio stadion Galatasaraja poslije eliminacije svog tima iz Lige šampiona.

 Šta je Konte rekao delegatu, a šta Drogbi Izvor: MONDO

"Stara dama" iz Torina je prošle sezone eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona, od budućeg prvaka Evrope, Bajerna. Ove takmičarske godine neće ni igrati u nokaut fazi.

Dvostruki šampion Starog kontinenta u srijedu je izgubio u Turskoj od Galatasaraja (0:1) i "plasirao se" u Ligu Evrope.

Posmatrajući Juventusove rezultate u Ligi šampiona ove jeseni, apsolutno je zasluženo završio učešće u najjačem takmičenju. U šest kola je pobijedio samo Kopenhagen kod kuće (3:1). Izgubio je od Reala i Galate i sa svakim od tri navedena rivala još po jednom i remizirao.

U srijedu uveče, u istanbulskoj kaljuzi, nije znao da se snađe i bude bolji od tima Roberta Manćinija. Trener Torineza Antonio Konte nije krio nervozu i ljutnju zbog toga što je meč u utorak prekinut, pa nastavljem samo dan poslije, po još lošijem terenu.

"Pokušali smo da odložimo utakmicu. Sreli smo se sa delegatom UEFA prije nego što smo ponovo zaigrali, ali niko nije htio da sluša. Roberto Manćini je rekao da je opasno i složio sam se sa njim. Rekao sam 'Mislim da je tako'. Ne mislim da je moj engleski toliko loš...", otkrio je Konte.

"Na poluvremenu sam ponovio da nije bezbjedno igrati u ovim uslovima. Didije Drogba je rekao da su uslovi isti za oba tima, a ja sam rekao da nisu, jer smo mi pokušavali da igramo fudbal", dodao je trener italijanskog prvaka.

Galata i Juve igrali su dva dana meč šestog kola Lige šampiona. U utorak su ih snežne padavine otjerale sa terena poslije pola sata.

Svojim igračima je čestitao.

"Moram da pohvalim momke. Dali su sve u situaciji u kojoj smo bili nevjerovatno kažnjeni, jer se utakmica pretvorila u pravu tučnjavu".

"Naša greška je bila u tome što smo dopustili da zavisimo od ishoda posljednje utakmice. Sa pristojnim terenom, siguran sam da bismo igrali svoju igru. Nismo mogli da predvidimo ove okolnosti, tako da smo, prema mom mišljenju, nepravedno ispali i otežali sebi život", podvukao je Konte.

TABELA GRUPE B: Real 16, Galatasaraj 7, Juventus 6, Kopenhagen 4.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC