• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro:Džeko spriječio "udar" na Sušića

Bivši selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević izjavio za Jutarnji lista da je Džeko spriječio "udar" na Safeta Sušića.

 Ćiro:Džeko spriječio "udar" na Sušića Izvor: MONDO

U razgovoru za  Jutarnji list nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević je govorio o izgledima  reprezentacije Bosne i Hercegovine  na predstojećem Mundijalu.

"Logično je da Hrvatska i Bosna i Hercegovina prođu u drugi krug, Iran to na žalost, ne može", rekao  je Blažević te se osvrnuo na izglede Bh selekcije.

"Oni su danas puno bolji nego što su bili dok sam ih ja vodio. A mi smo Španiju držali u šahu i da Džeko nije bio rekonvalescent, zgazili bismo ih. Imaju mudrog predsjednika, koji je spriječio jedno veliko zlo, razbio je komplot protiv Safeta Sušića. Nije tamo bilo baš mirno, neki igrači, koji žele režirati sve, htjeli su Barbareza. Ali, predsjednik Begić je zavrbovao Džeku i spriječio udar na Sušića."

"Džeko, Spahić, Pjanić, zatim Ibišević, imaju dosta konkurentnu ekipu za ovakav turnir. I taj Misimović, moj 'grijeh', u njegovim nogama su radari'', rekao je Blažević.

(MONDO:Foto:Scsport.ba)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

[email protected]

Čisto sumnjam da će bosna moći išta da uradi sp a to što se dešava u redovima fs bosne to je njihov problem i ja mislim da je tu umiješana politika kao i u svim klubovima bivše jugoslavije ako nemate nikoga u vrhu vlade nemožete ni uspjeti u sportskim takmičenjima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC