• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa: Nismo u krizi

Nejmar prezadovoljan zbog ubjedljive pobjede Katalonaca u Ligi šampiona protiv Seltika (6:1) u kojoj je učestvovao "het-trikom".

 Barsa: Nismo u krizi Izvor: MONDO

Barselona je deklasirala Seltik sa 6:1 i osigurala prvo mjesto u H grupi Lige šampiona. Centralna figura meča bio je Nejmar, koji je postigao prvi "het-trik" za svoju ekipu.

"Veoma sam srećan, ne samo zbog tri gola u Ligi šampiona, već i zbog pobjede ekipe. Nisam osjećao pritisak, ali želio sam da ostavim trag. Veoma je važno što smo uspjeli da se vratimo poslije dva poraza i sada se okrećemo obavezama u domaćem prvenstvu", rekao je Nejmar za "Marku", koji je za tim Barse, koja je igrala bez Lionela Mesija, bio strijelac u 45, 48. i 58. minutu.

Strijelac posljednjeg gola na meču protiv Seltika Kristijan Teljo istakao je da je ubjedljiva pobjeda dokaz da njegov tim nije u krizi.

"Imali smo blagi pad forme, ali ubjedljiva pobjeda je dokaz da smo je prevazišli. Ovo je rezultat i igra koja nam je bila potrebna. Rezultat govori sve, odigrali smo snažno, pritisli smo Seltik i nismo im dozvolili priliku čak ni da razmišljaju", rekao je Teljo za sajt UEFA.

(MONDO/Tanjug, Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC