• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Usvojen Jovićev izvještaj, cilj Evropa

U Trofejnoj sali banjalučkog Gradskog stadiona sinoć je održana sjednica Upravnog odbora, kojom je predsjedavao odlazeći predsjednik Srđan Šuput.

 BORAC: Usvojen Jovićev izvještaj, cilj Evropa Izvor: MONDO

Kako se navodi u saopštenju banjalučkog kluba, trener Borca Dragan Jović je analizirao prvih 19 kola ove sezone i njegov izvještaj je jednoglasno usvojen.

Konstatovano je da do početka priprema za nastavak prvenstva (15. januar) treba obaviti razgovor sa svim igračima, nekima se zahvaliti na saradnji a u okviru finansijskih mogućnosti pojačati tim, prioritetno u napadu i veznom redu.

Borac će obaviti kvalitetne pripreme (moguće destinacije su Turska, Makarska, Crna Gora), a cilj je borba za prva četiri mjesta i izlazak na evropsku scenu.


Skupština grada Banjaluke je 26. decembra na kojoj će biti razmatran prijedlog da se Borcu za predstojeću godinu iz budžeta izdvoji 600.000 KM. Skupština FK Borac će biti održana do kraja ove godine, najvjerovatnije u petak, i tada će se znati sa kojim Upravnim odborom banjalučki premijerligaš ulazi u proljećni dio Premijer lige BiH.

Na kraju sjednice predsjednik Srđan Šuput je obavijestio prisutne članove UO da su neophodne promjene u rukovođenju kluba i da je pismenim putem upoznao gradonačelnika Banjaluke o problemima koji pritišću klub već duže vrijeme, uz obrazloženje da Borac treba da preuzmu ljudi koji imaju veću sportsku, finansijsku i političku snagu od njega.

Njegova neopoziva ostavka biće konstatovana na predstojećoj sjednici Skupštine kluba, a do tada će poduzeti sve da igračima, trenerima i radnoj zajednici budu isplaćena određena dugovanja.

Iako je podnio ostavku Šuput ne želi da okrene leđa Borcu već ima želju da ostane u Upravnom odboru kao član, ako tako procijeni budući predsjednik,
navodi se u saopštenju.

(MONDO, foto: FK Borac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC