• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleru Zvezde demoliran automobil

Stefanu Mihajloviću, igraču koji nije dobijao šansu u prvom timu ove jeseni, u noći između četvrtka i petka demoliran je automobil marke BMW.

 Fudbaleru Zvezde demoliran automobil Izvor: MONDO

Automobil Stefana Mihajlovića nije bio oštećen u "akciji šampon", jer nije bio parkiran na parkingu ispred svlačionice, ali jeste prethodne noći kada su - za sada nepoznati - napadači napravili veliku štetu na njegovom automobilu marke BMW.

Mihajlovićev (19) automobil potpuno je demoliran, a šteta iznosi između deset i 15 hiljada evra, piše "Kurir".

Mladi napadač, sin poznatog fudbalera Radmila Mihajlovića, sumnja da se iza napada kriju "ili narkomani ili nezadovoljni navijači Crvene zvezde".

"Bio sam u policiji, prijavio uništavanje automobila i dao izjavu. Nečuveno! Ne mogu da vjerujem, šta me snašlo. Sramota! Ne znam razloge zbog kojih sam na meti vandala. Nikome se nisam zamjerio. Nije ovo prvi put. Prije tri mjeseca su mi izgrebali auto, a sad su ga totalno demolirali", rekao je Mihajlović za "Kurir".

"Policija sumnja na navijače Crvene zvezde. Naime, prije dva mjeseca, kad su nepoznati počinioci polupali stakla na automobilima koji su bili parkirani na stadionu, jedino ja nisam došao kolima. Tada sam pošteđen. Možda su u pitanju i neki narkomani. Ne znam, stvarno, šokiran sam. Policija je uzela otiske, kažu da će naći počinioce", kazao je Mihajlović.

Njemu ističe ugovor s Crvenom zvezdom narednog ljeta kada može da ode bilo gdje.

"Neću da idem na pozajmicu na proljeće, a čujem da se to priča. Hoću da produžim ugovor s Crvenom zvezdom! Ako treba, i za najmanju platu od svih igrača. Pričao sam o tome s direktorom Stojadinovićem, a moj otac Radmilo s predsjednikom Džajićem", otkrio je Mihajlović.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC