• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-bijeli kvartet stiže u Humsku?

Budući trener Partizana Marko Nikolić navodno će sa sobom iz Vojvodine u Partizan povesti četvoricu igrača.

 Crveno-bijeli kvartet stiže u Humsku? Izvor: MONDO

Iako je sve još nezvanično, a Partizan i dalje ima trenera sa imenom Vuk Rašović, mediji iz dana u dan najavljuju ne samo dolazak Marka Nikolića na klupu crno-bijelih, već i igrače koje će on sa sobom povesti iz Vojvodine.

Tako "Sportski žurnal" u broju od petka piše da će Nikolić sa sobom iz Novog Sada u Beograd povesti defanzivce Branislava Trajkovića i Miroslava Vulićevića, a da su u planu i bivši Partizanovi omladinci, Petar Škuletić i Nikola Leković.

Samo je Vulićević potpuno slobodan u potrazi nove sredine i Partizan u njegovom slučaju nije u obavezi da razgovara sa Vojvodinom, dok Trajkoviću ugovor ističe na ljeto i on ove zime može da potpiše za crno-bijele, pa ostvari transfer u junu (ukoliko Voša ne želi da ga pusti).

Njih dvojica navodo bi u toku dana trebalo da se dogovore sa predsjednikom Partizana Draganom Đurićem.

Podsjetimo, za života bivšeg predsjednika Vojvodine Ratka Butorovića važilo je pravilo da nijedan igrač ne može da bude prodan ni Partizanu, ni Crvenoj zvezdi, ali mnogo toga u klubu promijenilo se poslije njegove iznenadne smrti, pa je tako novosadski superligaš najavio rasprodaju igračkog kadra zbog finansijskih problema.

Zanimljivo je i to da stameni štoper Trajković nije krio i ne krije da pregovara i sa Partizanom i sa Crvenom zvezdom. Čak je do nedavno moglo da se čuje da Trajković ima sve dogovoreno sa klubom iz Ljutice Bogdana zbog čega nije odigrao nijednu od dve utakmice protiv Crvene zvezde u finišu jesenje polusezone, prvo u Kupu, a potom i u Superligi.

Zvanično, razlog je bila prehlada.

Vulićević je još ljetos bio pominjan kao potencijalno pojačanje Partizana, ali je on to tada oštro demantovao i rekao da ostaje u Vojvodini. Sada je slobodan u izboru nove sredine, a njegovim dolaskom šampion Srbije rešio bi hroničan problem na desnom boku, gde Nikola Aksentijević nije odigrao meč 178 dana, a veteran Milan Obradović igrao često po potrebi, iako je njegova primarna pozicija - štoper.

Ukoliko je Partizanov sportski menadžment (bez ozbira ko rukovodio prelaznim rokom, aktuelni direktor Albert Nađ ili 'budući' Ranko Stojić - o čemu se spekuliše) odlučan u namjeri da dovede ove fudbalere, odbrana crno-bijelih narednog proleća mogla bi da izgleda znatno drugačije u odnosu na jesen: Lukač - Vulićević, Obradović, Trajković, Volkov (Leković).

U međuvremenu, iz Humske stižu vijesti i da veteran Erik Đemba-Đemba nije oduševio ove polusezone i da je slobodan u pronalasku nove sredine već u januaru.

(MONDO, FOTO: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC