• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Pariz bez straha i pritiska

Selektor Srbije Radomir Antić ne može da računa na Babovića. Utakmica sa Francuskom se igra u sredu od 21 sat.

 U Pariz bez straha i pritiska Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije otputovaće u ponedeljak u Pariz na kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo 2010. godine sa "galskim petlovima".

Utakmica je na programu u sredu u 21 sat, na stadionu "Francuska" u Sen Deniju, a dan ranije u istom terminu "orlovi" će odraditi trening.

Ekspedicija će iz Beograda krenuti bez Stefana Babovića koji ima problema sa upalom sinusa.

Babović ima akutnu upalu nosne sluznice i zbog toga neće biti na raspolaganju Radomiru Antiću.

Selektor će na put povesti 22 fudbalera među kojima i Gojka Kačara, petostrukog strelca za mladu reprezentaciju Srbije u nedeljnoj kvalifikacionoj utakmici protiv Mađarske.

"Uvek sam na raspolaganju selektoru i nikada se ne ljutim ukoliko ne igram. Dobio sam mnogo čestitki za golove postignute na meču sa Mađarima. Moram, međutim, da kažem da sam nekoliko puta u mlađim selekcijama postizao i više od pet golova na jednoj utakmici", rekao je Gojko Kačar pre polaska na put i dodao:

"Nisam skoro gledao reprezentaciju Francuske. Vidim iz sastava da tu igra dosta novih, ali i poznatih fudbalera. U svakom slučaju, mi u Pariz putujemo neopterećeni i sa mnogo samopouzdanja".

Francuzi su na startu kvalifikacija za SP poraženi u Beču od Austrije (1:3), dok je Srbija ostvarila pobedu nad Farskim Ostrvima (2:0).

Subotnji meč na stadionu Crvene zvezde Zdravko Kuzmanović je gledao sa klupe, što ne znači da u Parizu neće biti među "najboljih 11".

"Atmofera u reprezentaciji je veoma dobra. Posle startne pobede protiv Farskih Ostrva i onoga što se desilo u Beču, u Pariz putujemo sa mnogo više optimizma. Francuska je opasan protivnik, ali svakako ćemo se sa njom nadigravati i ići na pobedu", rekao je vezista Fiorentine.

Izabranici Radomira Antića će u sredu igrati u kompletno beloj opremi, za razliku od Francuza koji će nastupiti u plavoj.

U preostalim utakmicama sedme kvalifikacione grupe koje su na programu u sredu sastaju se: Farska Ostrva - Rumunija i Litvanija - Austrija.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC