• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNA GORA: Pomirili se Vučinić i Burzanović

Burzanović o sukobu sa Vučinićem: Njegova nervoza bila je strašna! Ali, pomirili smo se. On je samo "izdušio" na svoj način.

 CRNA GORA: Pomirili se Vučinić i Burzanović  Izvor: MONDO

Mirko Vučinić i Igor Burzanović brzo su izgladili odnose posle žešćeg verbalnog sukoba posle remija sa Bugarskom u subotu uveče u debitantskoj utakmici na zvaničnoj međunarodnoj sceni.

Vučinić je posle meča nasrnuo na Burzanovića nezadovoljan njegovim nedovoljnim zalaganjem u poslednjih 10 minuta koliko je fudbaler Crvene zvezde bio na terenu. Veći sukob sprečio je trener golmana Zoran Lemajić.

Podgoričke "Vijesti" prenose da su se dvojica igrača ipak ubrzo smirili i pomirili.

"Njegova nervoza bila je strašna i nisam mogao da je shvatim. To je bila mala čarka, ali smo posle kratkog razgovora u svlačionici izgladili odnose. Ne želim da bilo ko pomisli da u reprezentaciji postoje neki klanovi. Mi smo složna grupa i sve nas je iznervirao taj gol koji smo primili u poslednjem minutu. On je samo izdušio na svoj način", izjavio je Burzanović.


Koliko je remi teško pao crnogorskim reprezentativcima (mada su ga po šansama Bugari itekako zaslužili) svedoči i izjava odbrambenog fudbalera Jovana Tanasijevića da je "malo ko od fudbalera mogao da zaspi".

Za razliku od Crnogoraca, bugarski reprezentativci u pojedinim fazama susreta igrali su nonšalantno i nedopustivo neozbiljno (Berbatov i Dimitrov propustili dva zicera), a tako su nastavili da se ponašaju i posle meča, jer su šetali ulicama Podgorice i do kasno u noć, uz osmehe na licima, obilazili kafiće.


(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC