• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH: sarajevo i Borac promenili trenere

Već na startu nove fudbalske sezone počela je seča glava trenerima u Premijer ligi BiH. Borac i Sarajevo dobili su nove vođe sa klupe.

 BiH: sarajevo i Borac promenili trenere Izvor: MONDO

Uprava banjalučkog Borca je zbog loših rezultata smenila trenera Milomira Odovića i vratila na klupu dosadašnjeg sportskog direktora Banjalučana Vladu Jagodića.

Kap koja je prelila čašu kod rukovodstva kluba bio je nedeljni debakl u Širokom Brijegu (4:1), pa je bivšem šefu struke Slavije iz Istočnog Sarajeva, uručen otkaz iako je njegov dolazak na početku prošle sezone najavljen kao dugoročno, kvalitetno, trenersko rešenje.

"Tačno je, smenili su me. Za Borac će me vezivati lepe uspomene. Žao mi je što sam dobio otkaz već na startu prvenstva, jer smatram da sam sa ovim timom mogao da napravim mnogo dobrih stvari. Ali, šta je tu je. Život ide dalje. Danas ću da spakujem kofere i vraćam se u rodno Sarajevo, a Borcu želim sve najlepše u nastavku sezone", rekao je Odović.

Novi kormilar Banjalučana Jagodić je pre nekoliko sezona već vodio crveno-plave, a najveće uspehe ostvario je sa ekipom Laktaša, koju je iz treće lige uveo u elitu.

Borac je u prvih šest kola prvenstva BiH osvojio samo četiri boda i nalazi se na pretposlednjoj poziciji.

U međuvremenu, stigla je vest i da je uprava Sarajeva uručila otkaz Šaneru Bajramoviću. Novi trener “bordo” tima biće Husnija Arapović , selektor A-2 reprezentacije BiH.

"Upravni odbor FK Sarajevo jednoglasno je doneo odluku da se Šener Bajramović smenjuje sa pozicije šefa stručnog štaba, a za njegovog naslednika postavi Husnija Arapović“, navedeno je u saopštenju za medije iz kluba, koji je u dosadašnjih šest kola osvojio osam bodova i nalazi se na devetom mestu Premijer lige BiH.

Novi trener debi će imati u subotu kada na stadionu "Asim Ferhatović Hase" gostuje Široki Brijeg.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC