• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neško: Hteli smo da se nadigravamo...

"Pokušali smo i uspeli u nameri da skupo prodamo kožu. Sada se okrećemo našoj realnosti, utakmici sa Napretkom", kaže strateg Borca.

 Neško: Hteli smo da se nadigravamo... Izvor: MONDO

Trener Borca Nenad Milovanović rekao je posle poraza od Ajaksa (1:4) na stadionu Partizana da je njegov tim želeo da se nadigrava sa slavnim protivnikom, ali da za tako nešto nije imao potreban kvalitet.

"Pokušali smo i uspeli u nameri da skupo prodamo svoju kožu. Dobro smo počeli utakmicu, ali onda nam je Suarez zadao mnogo problema. U drugom poluvremenu smo dali gol i smanjili na 2:1, međutim, njihov treći gol je odlučio utakmicu. Borac je pokušao da se nadigrava sa Ajaksom, ali videla se razlika u klasi".

Strateg "zebri" konstatovao je da je posle dve preskočene prepreke u Kupu UEFA vreme da se posvete domaćem prvenstvu, u kojem ne stoje najbolje.

"Sada se okrećemo našoj realnosti, utakmici sa Napretkom. Treba nam pobeda u prvenstvu. Pokušaćemo da osvežimo tim, jer je ritam utakmica u kojem smo bili od početka sezone izuzetno naporan za moje igrače".

Slavni golgeter Marko van Basten, koji ima dosta problema na klupi Ajaksa, dobio je malo oduška pred nedeljni derbi holandskog prvenstva, protiv Fejenorda u Roterdamu.

"Kada pobedite na evropskom gostovanju rezultatom 4:1, svakako morate biti zadovoljni. Nismo baš najbolje počeli meč, imali smo puno izgubljenih lopti, ali nam je posle postignutog gola poraslo samopouzdanje. Bilo je dobrih i loših trenutaka, a najbolje smo, svakako, igrali u poslednjih 15-20 minuta".

Srpski reprezentativac Miralem Sulejmani ovacijama je ispraćen kada ga je Van Basten izveo iz igre desetak minuta pre kraja utakmice.

"Obavio sam izmenu iz predostrožnosti, jer se žalio na povredu zadnje lože leve noge. Još uvek ne znamo kakve je prirode ta povreda", konstatovao je trener gostiju.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC