• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreće Zvezdina škola fudbala

Škola fudbala Crvene zvezde, za dečake od pet do deset godina starosti, počeće sa radom u subotu, 20. septembra, na Adi Ciganliji.

 Kreće Zvezdina škola fudbala Izvor: MONDO

Trening je zakazan za devet časova, a sa najmlađima će raditi sedmorica mladih, ambicioznih i u tom segmentu već iskusnih stručnjaka, koje predvodi šef škole Aleksandar Janković.

"Kao što smo i najavljivali, naša škola fudbala kreće sa radom na Adi Ciganliji. Nešto lošije vreme sigurno nas neće omesti u ostvarivanju ciljeva. Želimo da ponudimo dečacima najkvalitetnije uslove i školu u kojoj će sa velikim oduševljenjem učiti prve fudbalske korake", rekao je Janković.

Škola će raditi na otvorenim terenima sa veštačkom podlogom, a standardni termini treninga biće ponedeljak, sreda i petak od devet i od 15 časova, kao i subota od devet sati. Sve informacije zainteresovani mogu dobiti na telefone 063 832-35-59 i 064 131-55-37.

Zvezda je odluku o pokretanju planskog i sistematskog rada sa najmlađima donela u saradnji sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja beogradskog univerziteta, rukovodeći se aktuelnim svetskim tendencijama.

Rukovodilac škole, Aleksandar Janković, ujedno je profesor na Fakultetu sporta i trener koji je na Marakani već radio kao trener mlađih kategorija i asistent u stručnom štabu seniorskog tima.

Zvezda poziva sve zainteresovane klince, kojima je srce obojeno crveno-belim bojama, da dođu i pokušaju da ostvare san tako što će postati deo njene porodice.

Parola glasi: "Hajde da san postane stvarnost!"

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC