• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Proradila Barsa, slavio i Real

Pep Gvardiola konačno može da odahne. Real slavio u Santanderu. Valensija minimalcem protiv Malage stigla do čela tabele.

 PRIMERA: Proradila Barsa, slavio i Real  Izvor: MONDO

Barselona je iz treće uspela da upiše prvu prvenstvenu pobedu ove sezone i to kakvu. Katalonci su u Hihonu demolirali Sporting sa 6:1.

Ćavi golom u 27. i Eto šest minuta kasnije nagovestili su trijumf, koji je Barsa i definitivno obezbedila u 49. minutu, kada Horhe pogodio sopstvenu mrežu.

Samo minut kasnije Maldonado je postigao počasni pogodak za domaćine, koji su od 57. minuta ostali s desetoricom pošto je isključen Djerard.

Brojčanu prednost Barsa je do kraja materijalizovala sa još tri gola. Prvo je Inijesta u 70. minutu bio precizan, a zatim i Leo Mesi dva puta u finišu susreta za potpuni debakl domaćina.

Do pobede na gostovanju stigao je i zvanični šampion Real Madrid. "Kraljevi" su u Santanderu slavili golovima De la Reda i Van Nistelroja u drugom poluvremenu.

Osim u Hihonu, gol u prvom delu meč gol je vidjen još samo u Soriji, gde je Numansija ugostila Viljareal.

Poveli su domaći u 42. minutu preko Brita, ali to im na kraju nije bilo dovoljno ni za bod. "Žuta podmornica" je do preokreta i druge prvenstvene pobede stigla u nastavku pogotcima Kazorle i Ljorentea.

Ekipa Betisa ni posle tri kola ne zna za pobedu. U gradskom derbiju odigrali su bez golova sa Seviljom. Za goste Ivica Dragutinović odigrao je ceo meč.

Odlične partije u novoj sezoni nastavila je da pruža Almerija. Ekipa koja je prošle godine debitovala u Primeri zabeležila je i drugu pobedu u šampionatu - minimalnim rezultatom slavili su protiv Malage.

Jedini gol na meču postigao je Negredo u 74. minutu, a obe ekipe meč su završile sa po deset fudbalera nakon dva crvena kartona u poslednjih deset minuta.

Valensija je savladala Osasunu sa 1:0 i posle tri kola preuzela su prvo mesto na tabeli. "Slepi miševi" imaju sedam bodova, koliko su osvojili i Almerija, Viljareal i Espanjol.

Gol odluke postigao je Mata u 78. minutu. Gosti iz Pamplone poslednjih 25 minuta susreta imali su igrača manje na terenu pošto je isključen Azpilikueta.

Nikola Žigić presedeo je meč na klupi.


REZULTATI 3. KOLA:
Almerija – Malaga 1:0
/Negerdo 74/

Atletik Bilbao – Valjadolid 2:0
/Ljorente 50, Iraola 80pen/

Numansija – Viljareal 1:2
/Brit 42 – Kazorla 49, Ljorente 76/

Betis – Sevilja 0:0

Rasing – Real 0:2
/De la Red 53, Van Nistelroj 73/

Hihon – Barselona 6:1
/Maldonado 50 - Ćavi 27, Eto 33, Horhe 49ag, Inijesta 70, Mesi 85, 89/

Subota:
Atletiko – Rekreativo 4:0
Espanjol – Hetafe 1:1

TABELA: Valensija 7, Almerija 7, Viljareal 7, Espanjol 7, Atletiko Madrid 6, Real Madrid 6, Sevilja 5, Hetafe 5, Barselona 4, Atletik Bilbao 4, Deportivo 4, Numansija 3, Valjdaolid 3, Rekreativo 3, Santander 2, Osasuna 2, Betis 2, Majorka 2, Malaga 1, Hihon 0 bodova.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC