• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska najezda na "Ernst Hapel"

Reprezentacije Srbije imaće podršku najmanje 10.000 navijača na utakmici sa Austrijom u Beču u okviru kvalifikacija za SP 2010.

 Srpska najezda na "Ernst Hapel" Izvor: MONDO

Svih 48.000 ulaznica za utakmicu Austrija - Srbija, koja se igra u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, rasprodato je jos prije mjesec dana.

Od tog kontigenta, kako je saopsteno u Becu, Fudbalski savez Srbije prodao je samo 300, ali veliki broj karata za ulaz na stadion "Ernst Hapel", Srbi koji zive u Austriji kupili su na ovdasnjim prodajnim mjestima.

U Fudbalskom savezu Austrije (OFB) zbog toga procjenjuju da ce broj navijaca dve selekcije biti uravnotezen.

Policija je jos u utorak saopstila da je poznato da su vise od 10.000 ulaznica kupili srpski drzavljani, ali i dodala da je sigurno jos veliki broj austrijskih drzavljana srpskog porijekla obezbjedilo ulaz na stadion. Svi navijaci srpske reprezentacije, isticu u OFB, bice smjesteni u sektoru "F".

Utakmici ce, prema pisanju austrijskih medija, prisustvovati i veliki broj menadzera, odnosno skauta poznatih evropskih klubova.

Najavljeni su predstavnici Mancester junajteda, Hal sitija, Vest Bromvica, Seltika, Bajera, Salkea, Hanovera, Hofenhajma, Napolija, Djenove, Ajaksa i Sahtjora, koji u Bec dolaze, kako pisu mediji, iskljucivo zbog srpskih internacionalaca.

Utakmici ce prisustvovati i predstavnik Fudbalskog saveza Rumunije, koji zeli da vidi kako igraju buduci protivnici te reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2010.

Sa stadiona "Ernst Hapel" izvestavace nesto vise od 200 novinara, od kojih je pedesetak iz Srbije.

"Orlovi" su u utorak uvece odradili trening, a ocekuje se da ce selektor Radomir Antic na teren poslati sastav sa pojacanim veznim redom i samo jednim napadacem, Markom Pantelicem

Ocekivani sastav: Stojkovic - Ivanovic, Vidic, Krstajic, Obradovic - Kuzmanovic, Stankovic, Milijas - Krasic, Jovanovic - Pantelic.

Austrijsku "politicku reprezentaciju" na utakmici predstavljace predsjednik Austrije Hajnc Fiser, ministar odbrane Norbert Darabos, ministar privrede Martin Bartenstajn, ministarka pravosudja Marija Berger, novi lider Narodne partije Austrije (OVP) Jozef Prel, i predsjednik pokrajine Burgenland Hans Nisl, dok ce za Srbiju iz tog miljea "igrati" samo minsitar za zastitu zivotne sredine Vlade Srbije Oliver Dulic.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC