• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati tipuju 0-2 na derbiju

Velika većina fudbalskih ljudi očekuje da će na 132. "večitom derbiju" ekipe najviše voditi računa o odbrani svog gola.

 Poznati tipuju 0-2 na derbiju Izvor: MONDO

Da li zbog "mrtve" atmosfere na Marakani, lošeg terena ili značaja utakmice i činjenice da je u pitanju prvo prolećno kolo Meridian Superlige, većina zaljubljenika u fudbal smatra da će na "večitom derbiju" u subotu pasti najviše dva gola!

Druga "Zvezdina zvezda" Dragoslav Šekularac savetuje trenerima Jankoviću i Jokanoviću da se opredele za otvorenu igru jer se pitanje osvajača titule ionako ne rešava na derbiju, nego na takozvanim malim utakmicama.

"Bilo bi sjajno da Zvezda i Partizan lepom igrom vrate ovom narodu veru u fudbal. Želim samo da vidim dobru utakmicu, ali na tiket sam stavio 0-2 gola", rekao je Šekularac u anketi lista "Kurir sport".

Nekadašnji kapiten, legenda Partizana Momčilo Vukotić smatra da će u situaciji kada obe ekipe nisu dostigle vrhunsku formu odlučiti trenutna inspiracija.

"Verujem da će obe ekipe više voditi računa o sopstvenom golu nego o napadu, jer je utakmica od izuzetnog značaja. Nerešen ishod je zato najrealniji", kaže popularni Moca i poručuje da se nekadašnja atmosfera uoči okršaja Partizana i Zvezde "nikada neće ponoviti".

Nemački stručnjak Lotar Mateus osetio je atmosferu "večitog derbija" na klupi Partizana. Iako je odavno napustio Humsku 1, kaže da se preko prijatelja iz crno-belog tabora redovno informiše o aktuelnostima u srpskom fudbalu.

"Nadam se da će derbi biti dobar kao prethodni i da će Partizan pobediti. Žao mi je što će tribine biti prazne, ali navijači su sami krivi zbog toga jer su izazvali incident. To treba da bude opomena svima u Srbiji jer fudbal bez publike ne vodi ničemu".

Lider "Riblje čorbe" Bora Đorđević deklarisani je navijač Zvezde i nepopravljivi kladioničar. On tvrdi da je jedina Partizanova šansa "da nam policija pohapsi sve igrače, pošto su funkcionere pohapsili".

"Ne znam koji će biti rezultat, ali sigurno će doći 0-2 gola. Ne verujem da će meč biti efikasan. Partizan se bolje pojačao u odbrani, a i počeli su da kilave sa efikasnošću još pred kraj jesenjeg dela sezone", tvrdi Bora u "Kurir sportu".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC