• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović hvali Zvezdu i kritikuje Kasalicu

Trener Crvene zvezde ima razloga da bude zadovoljan poslije druge kontrolne utakmice na zimskim pripremama. Razočarao Kasalica zbog nediscipline.

Poslije šoka u Beogradu i poraza od Sloge iz Petrovca na Mlavi, fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Ankaran 7:0 na pripremama u Sloveniji.

Crveno-bijeli su pristupom i igrom odradovali trenera Slavišu Stojanovića.

"Naravno da nije nikoga lako pobijediti 7:0, pogotovo ne kada pet golova postignete sa igračem manje. Ankaran u svojim redovima ima par igrača koji su igrali Prvu ligu i ozbiljan fudbala. Na momente sam baš bio zadovoljan, imali smo par atraktivnih akcija, lijepih golova..."

Svjestan je slovenački stručnjak da crveno-bijeli moraju još mnogo bolje, ali ekipi tek predstoji rad.

"Na početku sam, ima nedostataka na kojima ćemo morati da radimo. Ali, za ovu fazu priprema sve to djeluje veoma dobro. Raduje me što je ekipa ušla u utakmicu onako kako bi trebalo da ulazi u svaku. Drago mi je da se nije ponovila situacija sa Slogom".

Stojanović je prokomentarisao i isključenje Filipa Kasalice.

"Kasalica mora da bude profesionalniji na terenu, nije prvi put da prigovara i da zbog toga dobija karton. Nisam siguran šta se dogodilo, moram da popričam sa Filipom, ali sam čvrsto uvjeren da je sudija imao razlog da ga isključi. Lično sam vidio kada ga je dva puta upozorio, ali on nije prestajao da priča. Obavićemo jedan ozbiljan razgovor", podvukao je trener Zvezde.

Kapiten Beograđana na utakmici protiv slovenačkog drugoligaša bio je Darko Lazović.

"Zadovoljan sam... Poslije poraza od ekipe Sloge, danas smo igrali dosta bolje, što potvrđuje i rezultat. Bitni su rezultati i pobjeda, ali ne i najbitniji. Najvažnije je da se što bolje spremimo za proljećni dio sezone", rekao je igrač koji je zbog povrede ukršetnih ligamenata koljena nema takmičarsku utakmicu još od maja prošle godine.

"Izlazim iz teške povrede i normalno je da imam poteškoća sa koljenom. Na utakmici se isključim i ne razmišljam o koljenu", naveo je talentovani fudbaler.

(MONDO, Foto: FK Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC