• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mata iznenađen odlaskom iz Čelsija

Novi vezista Mančester junajteda priznao da nije očekivao da napusti londonski klub. "Ipak, zaista sam zahvalan i Romanu Abramoviču i navijačima".

Iako je nagovještaj odlaska Huana Mate iz Čelsija u Junajted na početku zvučao samo kao trač, Španac je u subotu i definitivno postao igrač šampiona Engleske.

Kreativni vezista doputovao je helikopterom u novi klub, fotografisao se sa trenerom Dejvidom Mojesom i zadužio dres sa brojem sedam.

Na pitanje novinara klupske televizije da li je iznenađen odlukom Čelsija da ga proda poslije dvije i po godine saradnje odgovorio je potvrdno.

"Iskreno, jeste iznenađujuće... Ali, moram da istaknem da sam zaista zahvalan prethodnom klubu, njegovom vlasniku, svima koji rade u klubu i navijačima. Oni su me izabrali za najboljeg igrača Čelsija prethodne dvije sezone i vječno ću im biti zahvalan", rekao je na promociji bivši igrač Valensije i omladinac Reala i Ovijeda.

Mata je od povratka Žozea Murinja u klub pao u drugi plan (tačnije, na klupu za rezerve). Ove sezone je odigrao 17 utakmica u svim takmičenjima. Na čak 11 je zamijenjen, a tri puta je ulazio kao rezerva. U Ligi šampiona je nastupio dva puta.

Španac je svjestan da će Junajted za uloženi novac (45 miliona evra) zahtjevati da se brzo uklopi u tim i odmah počne da doprinosi.

"Znam da je plaćena velika cijena, ali sam uvjeren u to da će sve biti u redu. Daću sve od sebe, kao i uvijek što sam radio", poručio je Mata.

Tim Dejvida Mojesa odigraće sljedeći meč u utorak, protiv Kardifa.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Christopher Lee)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC