• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Džigi, ne ljuti se, čovječe!

Kapiten Saša Ilić poručio i dobio iz Beograda društvene igre da se razbije monotonija na pripremama u Antaliji. Ninković se najviše nervira.

Red trčanja, red "druženja" sa loptom, malo teretane... Svakodnevnica fudbalera na svakim pripremama, koja zna da "ubije u pojam".

Fudbaleri, naviknuti na taj dio svog života, dovijaju se na razne načine da prekrate vrijeme. Tako je i sa igračima Partizana, koji su na pripremama u Antaliji. Kada su prije nekoliko dana krenuli iz Beograda ka Turskoj, niko nije ponio društvene igre.

Avaj!

Srećom po crno-bijele, iz Beograda je došlo "pojačanje" za web sajt Partizana, pa je kapiten Saša Ilić poručio "Ne ljuti se, čovječe", "Monopol", "Riziko"...

Čim su dobili omiljenu igru "Ne ljuti se, čovječe", "stara" ekipa se izdvojila od ostatka i "zapalila" u sobu. Saša Ilić, Nikola Ninković, Petar Grbić i Voja Stanković odmah su bacili kockice i počeli da se "jedu".

"Stane (Vojislav Stanković) i ja smo počeli sa 'Ne ljuti se čovječe' prije dvije godine i sada smo nerazdvojni. Priključili su nam se Džigi (Nikola Ninković) i Grba (Petar Grbić). Ja sam najstaloženiji, dok se Džigi najviše nervira", kaže Ilić.

Ko izgubi, zna se - dobija čvrge.

Osim ovih "tradicionalnih" društvenih igara, fudbaleri vole i one savremenije. Za mladog vezistu Andriju Živkovića i golmana Živka Živkovića važi da su nepobjedivi u plej-stešjnu

I Voja Stanković da obožava i fudbal na igricama jer tada može da bude menadžer.

"Moj tim ovdje je Juventus i kada bih sada kao 'menadžer' birao između njih četvorice Sale bi naravno bio kapiten. Ubacio bih i Džigija, a Grba mora da se dokaže", kaže Stanković a onda bacio kockicu i krenuo u pohod na "kućicu".

(MONDO, Foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC