• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mandžo" u Barsi, Junajtedu, Bajernu, Juveu..

Sudeći prema pisanjima portala Mario Mandžukić će poslije Bajerna nastaviti karijeru u Barseloni, ili u Junajtedu, Arsenalu, Čelsiju, Borusiji...

Nije pošteno ni zagrijao klupu, a hrvatski mediji, prenoseći strane, već su počeli da seljakaju Marija Mandžukića iz Bajerna. I to, ni manje ni više nego u Barselonu i Mančester junajted.

Hrvata je zadesila ista sudbina koja već godinama prati Nemanju Vidića, kada je riječ o javnom nagađanju čiji će sljedeći dres da obuće.

Bajern je u prvom meču proljećnog djela sezone lagano izašao na kraj sa Borusijom u Menhengledbahu (2:0) i izvjesno je da će Bavarci odbraniti titulu.

Ali, u timu Pepea Gvardiole nije bilo golgetera iz Slavonije.

Mandžukić nije bio ni u protokolu zbog kazne koja je uslijedila od španskog stručnjaka usljed nezalaganja na treninzima. Ako se tome doda da je evropski šampion ove zime potpisao Roberta Levandovskog, koji će u Minhen stići na kraju sezone, vrlo vjerovatno je da se bliži rastanak Mandžukića i Bajerna.

Ako pitate medije gdje će vrsni strelac nastaviti karijeru dileme nema. Tačnije, ima je - ne zna se da li će to da bude Barselona ili Mančester junajted. Tu su i rezervne opcije...

I jedini i drugi spremaju se da dovedu Mandžukića, tvrde engleski i katalonski mediji, a prenose ih hrvatski.

"Index.hr" piše da su Katalonci ozbiljno zagrijani za Marija i da će pokušati da ga dovedu narednog ljeta. U nedjelju, malo prije nego što je na poznatom portalu osvanula ova priča, na još jednom vrlo popularnom hrvatskom sajtu "24sata.hr" već je bilo istaknuto da je za napadača interesovanje pokazao Dejvid Mojes, koji bi volio da ga vidi u dresu "crvenih đavola".

Navodno je Škotlanđanin želio Hrvata da dovede još dok je bio menadžer Evertona.

Tu je i treća strana, u ovom slučaju prva - Bajern. Kao opcija na kraju se spominje i ostanak u Minhenu, ali pod uslovom da "Mandžo" doda gas, što je već na prvom sljedećem treningu i uradio. Pohvalio ga je i sam Gvardiola.

Ako propadnu ove tri opcije, tu su i one rezervne - Juventus, Arsenal, Čelsi, Borusija iz Drotmunda...

Dakle, za Mandžukića, barem prema tvrdnjama Hrvata, nema zime, mjesto u velikom klubu mu je zagarantovano. Pitanje je samo u kom...

(MONDO, Foto: Tanjug/Srđan Ilić)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC