• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajković: Nadam se da će Bajko otići

"Ali, prije svega zbog njega", kaže talentovani čuvar mreže koji čeka šansu u Crvenoj zvezdi. Milijaš pričao o problemima kluba i atmosferi u ekipi.

Predrag Rajković je u Crvenu zvezdu došao prošlog ljeta kao najperspektivniji čuvar mreže ne samo u Srbiji, nego i šire.

Sa omladinskom reprezentacijom je osvojio Evropsko prvenstvo, a potom iz Jagodine došao na "Marakanu".

Još nije dobio šansu da stane na gol Zvezde u nekoj takmičarskoj utakmici, pošto je "jedinica" rezervisana za Bobana Bajkovića.

Dugogodišnji golman crveno-bijelih, međutim, mogao bi uskoro da napusti klub, što Rajković i priželjkuje.

"Nadam se da će Bajko otići negdje, ali prije svega zbog njega, da se on obezbijedi. Zaslužio je to. Bilo bi mi drago da postanem prvi golman, ja jesam i moram biti spreman za to", kaže Rajković koji se za mjesto među stativama bori i sa Milošem Vesićem.

"Sa Bajkovićem i Vesićem imam fenomenalne odnose, prije svega prijateljske. Što se tiče Srđana Maksimovića, mogu reći da se dobro radi sa njim i da se dosta drugačije radi ovde nego što sam radio u Jagodini. Od svakog trenera se nauči nešto novo, a ja sam od Makse naučio mnogo toga", dodao je Rajković za klupski sajt.

Kapiten Nenad Milijaš je iz Portoroža pričao o dobro obavljenom poslu u dosadašnjoj fazi priprema za proljećni dio sezone, ali i o ne baš sjajnoj situaciji u klubu.

Crveno-bijeli još nisu doveli pojačanja, a glavni razlog za to je besparica.

Iskusni vezista se, ipak, nada da bi nešto moglo da se promijeni po tom pitanju.



crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda
"Pojačanja nisu stigla, ali nadamo se da će doći što prije, već u narednih nekoliko dana. Mislim da imamo dobru ekipu, i najbitnije je da su svi spremni, a to kažem jer su naše najveće pojačanje igrači koji su se vratili nakon povreda".

Milijaš dodaje i da je svjestan situacije u kojoj se klub nalazi.

"Trudimo se da ništa ne utiče na nas. Besparica i ostali problemi su poznati, nisu počeli juče, sada smo malo i mi svjesniji svega toga. Znamo šta nam je cilj do kraja, pokušavamo na sve načine da održimo atmosferu jer bez atmosfere nema ni ispunjavanja tog cilja".

Po kapitenovom mišljenju, titula bi promijenila mnogo toga.

"Osvajanje titule bio bi veliki uspjeh za sve nas, a pogotovo za sve ove klince koji igraju. Mislim da je njima sve ovo motiv više da dođu do te titule, jer osvojiti titulu u Zvezdi poslije toliko godina, mislim da veće slavlje i bolji osjećaj ne bi postojao", smatra Milijaš.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC