• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jojić: Konkurencija je uvijek zdrava

Superligaški fudbaler jeseni 2013, naporno radi na pripremama crno-bijelih u Antaliji, a slobodno vrijeme posvećuje knjigama.

Miloš Jojić (21) se u finišu jesenjeg dijela nametnuo kao jedan od najznačajnijih igrača Partizana.

U posljednjih sedam prvenstvenih kola dao je pet golova, direktno obezbijedio čak tri pobjede i tako omogućio ekipi da prezimi na liderskoj poziciji, makar sa minimalnom prednošću u odnosu na Crvenu zvezdu (33:32).

Zasluženo je proglašen najboljim igračem Superlige, a u razgovoru za zvanični sajt Partizana, upitan je šta bi volio da mu se iz prošle godine ponovi u 2014?

"Prije svega, titula prvaka. Da li ću opet dati gol u derbiju i da li će taj derbi uopšte odlučivati o nečemu, iz ove perspektive mi nije toliko bitno", rekao je Jojić.

"Prvi smo na tabeli, sa bodom više od Crvene zvezde, ali nemamo ništa od priče. Moraćemo na terenu da pokažemo da smo i dalje najbolji".
KOFER PUN KNJIGA

Miloš Jojić veliki dio slobodnog vremena koristi za čitanje, a u Antaliji je to još izraženije, s obzirom na vezanost za hotel i odsustvo "spoljnih" sadržaja.

"Još u putu sam pročitao 'Rukopis otkriven u Akri' Paola Koelja. Ponio sam četiri-pet knjiga, više volim da provodim vrijeme na taj način, nego, recimo, da gledam filmove. Sada čitam 'Sneško' od Ju Nesbea".

Za razliku od "vječitog" rivala, crno-bijeli su se u pauzi ozbiljno pojačali, a očekuje se da dođe još neki igrač...

"Sve pridošlice imaju kvalitet, koji će nam donijeti, nadam se, dobre rezultate u nastavku šampionata. U veznom redu su tu Nikola Drinčić, koji je prošao mnogo toga i Dača (Danilo) Pantić, koji je mlad i tek treba da se dokaže. Meni konkurencija uvijek prija, tera me da više radim i zato je smatram zdravom".

Jojić ne želi da upoređuje sadašnju ekipu sa onom iz prvog dijela sezone.

"Rano je da pričamo koliko smo bolji i da li smo bolji. Tek smo odigrali jednu prijateljsku utakmicu, a zvanične su daleko".

Jesenas je popularni "Zeka" igrao krilo, polušpica, zadnjeg veznog... Postavlja se pitanje šta mu najviše prija?

"Najviše volim da igram centralnog veznog i budem opasan po gol iz drugog plana. Sve pomenute uloge sam prošao još u mlađim kategorijama, mogu podjednako dobro da odgovorim na zahtjeve, tako da ću i novom šefu (Marku Nikoliću) biti na raspolaganju tamo gdje me on bude vidio".

Iako se svojim partijama promovisao u igrača od koga Partizan mnogo zavisi, Jojić kaže da toga nije potpuno svjestan.

"Za mene je sve to nekako novo, čak i ne osjećam da se igra nešto posebno vrti oko mene. Imamo dosta kvalitetnih, iskusnijih igrača, a ja mogu da obećam da nikada neću bežati od odgovornosti. Kao i do sada, trudiću se da svaku situaciju na terenu riješim najbolje što mogu".
(MONDO:Foto:partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC