• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Legla plata, igrači "lete"

Najiskusniji u ekipi Vojvodine, štoper Igor Đurić otkrio za klupski sajt da su igračima isplaćene sve zaostale zarade.

Vojvodina će izgledati bitno drugačije na proljeće nego jesenas. Poslije talasa odlazaka iz kluba, "lale" su se stabilizovale (riječ je o upravi) i došlo je desetak novih lica, koje novi trener, Branko "Sosa" Babić, treba da uklopi u skladan orkestar.

Taj vojvođanski orkestar već je počeo da "svira" na pripremama u Antaliji, gdje je torpedovana Admira Vaker (5:2) u prvom kontrolnom meču.

Kažu da je atmosfera jedan od najvažnijih elemenata, "začina" za uspješan tim. Izgleda da su je u Vojvodini konačno uspostavili.

Jedan od najiskusnijih u ekipi, štoper Igor Đurić otkriva u čemu je tajna.

"Atmosfera među igračima je iznenađujuće dobra, ali i lako objašnjiva. Za razliku od prethodnih godina aktuelna uprava kluba nije ostala samo na obećanjima da će okosnicu tima za naredni period činiti mladići iz Vošine škole nego je to konkretno i uradila. Pogledajte koliko samo imamo prvotimaca iz omladinske škole. To je jedini i pravi put, vejrujte ... Ljudima koji vode klub nije bilo ni malo lako. Trebalo je stisnuti petlju i preuzeti rizik podmlađivanja ekipe. Ne tvrdim da ćemo biti nepobjedivi i harati terenima ali sam siguran da će za kratko vrijeme Vojvodina biti onakva kakvu je očekuju svi navijači. Mladim igračima treba pružiti šansu ali ih i istrpeti. Biće uspona i padova ali nam sigurno dolaze bolji dani", kaže Đurić za klupski sajt.

Postoji još jedan razlog za mnogo vedriju atmosferu među "lalama". Novac.

"Zahvaljujući tome što smo isplaćeni do dinara atmosfera u svlačionici je još bolja. Uprava kluba je ispunila obećanje i mi igrači smo joj veoma zahvalni. Nema ničeg ljepšeg od mira u kući. Tada se lakše trenira, igra i sa mnogo vedrijim raspoloženjem dolazi na posao. A naš posao je fudbal", ističe Đurić.

Iskusni štoper je zadovoljan kako je uprava uradila prelazni rok.

"Mislim da je sportski menadžment kluba pogodio sa pojačanjima. Vidi se to po radu na treninzima, pristupu obavezama, a vidjeli smo to i na utakmici protiv Admire. Svi do jednog su dobri i vrijedni momci, izuzetno pozitivne ličnosti i vrlo brzo se uklapaju. Ponavljam, biće i lošijih izdanja, poraza ... sve je to normalno u sportu. Treba samo biti strpljiv i istrajan, uspjeh onda neće izostati", kaže Đurić.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC