• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić prijeti svima, pa i rođenom bratu!

Prvi čovjek Dinama nema namjeru da sastavljanje spiska putnika na Mundijal prođe bez njega.

"Ako Alen Halilović ne ode na Svjetsko prvenstvo", a dečko ima 17 godina, "cijelo rukovodstvo hrvatskog fudbala na čelu sa predsjednikom Davorom Šukerom treba da podnese ostavku!"

Ovu poruku iz Turske, gdje se Dinamo priprema za proljećni dio sezone, poslao je prema mnogim mišljenjima prvi čovjek hrvatskog fudbala, Zdravko Mamić.

Iako njegov biser, Halilović, i dalje nije punoljetan, Mamić želi na vrijeme da izvrši pritisak da on otputuje na Mundijal, što bi mu svakako podiglo cijenu jednog dana.

"Halilović bi morao da bude nosilac igre Hrvatske narednih 15 godina. Ako on nema mjesta među 23 igrača u reprezentaciji, moguće je da će se odlučiti da igra za BiH, a onda bi to mogao da bude ogroman udarac za hrvatski nogomet", patriotski poručuje Mamić u intervjuu za "Sportske novosti".

Da mu je Dinamo važniji od svega, bar u javnosti, svjedoče i njegove riječi o radu privremenog trenera (koji je u međuvremenu ostavljen na tom mjestu za nastavak sezone), Zorana Mamića. Zdravko i Zoran su rođena braća.

"To što je moj brat nimalo ga ne amnestira od kritike ili odlaska sa klupe. Kad bih procijenio da on nije u stanju da odvede Dinamo stepenik više, odna bismo se familijarno dogovorili da on više ne bude trener".

Ne zovu ga za džabe "Šerif od Maksimira".
(MONDO:Foto: SportNetwork)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC