• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Voljeće i mene navijači Mančester sitija"

Stevan Jovetić što zbog povrede, što zbog drugih pehova mora težim putem do srca navijača Mančester sitija.

Prošlog ljeta bio je u centru pažnje. Oko njega su se otimali najbogatiji klubovi Evrope, a bitku je dobio Mančester siti. Za sumu od oko 30 miliona evra Stevan Jovetić je zadužio svijetlo plavi dres engleskog kluba.

Bivši napadač Partizana poslije Serije A stigao je u Premijer ligu i očekivalo se da uprkos jakoj konkurenciji u timu neće imati problem da se izbori za startera i ljubimca navijača.

Ali, krenulo je po zlu...

Brzo se povrijedio zbog čega je propustio veliki broj utakmica, a da nevolja bude veća za Manuela Pelegrinija postao je igrač iz "trećeg plana". Bio je starter na samo tri utakmice, ali je i dalje ubijeđen da može da se nametne pored Serhija Aguera, Edina Džeka i Alvara Negreda.

"Mnogo je lakše kada ste u prilici da igrate i postižete golove. Nažalost, to sa mnom nije bio slučaj od kada sam stigao u Mančester", rekao je Jovetić i dodao: "Morate da ostanete mirni i da vjerujete u sebe, kao što ja vjerujem".



Crnogorski napadač je uvjeren da će izbiti u prvi plan kod Pelegrinija.

"Znam da mogu da uradim mnoge velike stvari za klub i nadam se da ću u naredna četiri mjeseca to i uspjeti. Ima još mnogo utakmica i vjerujem da ću iskoristiti šansu".

Jovetić je iskoristio priliku da se zahvali saigračima što su ostali u trci za trofeje na četiri fronta.

"Imamo priliku da osvajamo trofeje. U Premijer ligi smo drugi, u Ligi šampiona se sastajemo sa Barselonom... Ima još puno da se igre, nadam se da ćemo osvajati pehare."



Sada je prilika da i Jovetić postane važan dio moćne ekipe.

"Srećan sam zbog napadača koji su postizali golove, ali sada želim da im se pridružim. Imao sam probleme, oni su iza mene i ne želim da razmišljam o njima. Vjerujem u sebe i znam da će me navijači zavoljeti", poručio je Stevan Jovetić.

Crnogorac je ove sezone samo tri puta bio na terenu u Premijer ligi. U Liga kupu je sakupio takođe tri nastupa, ali i postigao dva gola, u FA kupu jedan i nijedan u Ligi šampiona.

(MONDO, Foto: Twitter, Beta/AP/Matthias Schrader, Guliver/Getty Images/Paul Thomas)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC