• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: "Metla" za sudije

Fudbalski savez Srbije, na čelu sa predsjednikom Tomislavom Karadžićem, odlučio da napravi radikalne promjene u Sudijskoj komisiji.

Poslije promjena u vrhu Zajednice Jelen Superlige, na dnevnom redu i to po hitnom postupku, biće i rez u sudijskoj organizaciji.

Sudeći prema posljednjim najavama, s lica mjesta, očekuju se radikalne promjene i to na svim poljima, prenosi "Sportski žurnal".

"Čistka" bez izuzetka mogla bi da obuhvati kompletnu Sudijsku komisiju, a "metla" se smiješi i dobrom dijelu arbitara na superligaškim terenima.

Tomislav Karadžić, predsjednik FSS, rešen je u namjeri da promjene budu korjenite i bez izuzetka, a sve nakon što je u jesenjem dijelu Superlige stiglo najviše pritužbi do sada na rad arbitara.

To znači da će do starta prolećnog dijela domaćeg šampionata Sudijska komisija FSS dobiti sasvim novu strukturu i lica zadužena da se operativno, na terenu, bave gorućim pitanjima.

Uz predsjednika Bogoljuba Stepanovića, komisiju sačinjavaju i Zoran Petrović, Đorđe Žutić, Dragan Živanović, Staniša Beljin i Srđan Jovanović.

Fudbalska vrhuška riješena je da reforme sprovede u djelo i stavi do znanja da je spremna i za radikalne poteze unutar organizacije.
*MONDO>Foto: ilustracija Guliver/Getty images/Thinkstock(

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC