• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEDIJI: Ninković i Jojić ponuđeni Zahaviju

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor i potpredsjednik kluba Ratomir Babić sastali su se u ponedeljak u Tel Avivu sa izraelskim menadžerom.

Suočeni sa teškom finansijskom situacijom, rukovodioci šampiona Srbije su, po svemu sudeći, ponovo stupili u kontakt sa izraelskim menadžerom Pinijem Zahavijem.

Dnevni list "Informer" objavio je u utorak, pozivajući se na izvor odlično upućen u dešavanja u Partizanu, da je klub iz Humske ostao bez novca i da su njegovi čelnici primorani da odmah i za manju sumu prodaju igrače od kojih su u budućnosti očekivali višemilionsku zaradu.

Konkretno - Miloša Jojića i Nikolu Ninkovića.

"Partizan je ostao bukvalno bez dinara, jer nijedna banka ne želi da crno-bijelima isplati novac u ovakvom trenutku, kad se protiv predsjednika Partizana vodi krivični postupak. Zato su Grubor i Babić u ponedeljak ujutro otputovali u Izrael, a tamo su razgovarali sa Zahavijem. Želja im je bila da dvojicu igrača prodaju Zahavijevom investicionom fondu, da novac dobiju odmah, a da igrači još najmanje pola godine ostanu u Humskoj", rekao je sagovornik tog lista.

Grubor juče nije htio da odgovori na telefonski poziv, a Babić je potvrdio istom izvoru da je van zemlje.

Partizan i Zahavi već su sarađivali pri transferu Lazara Markovića. Investicioni fond je otkupio prava na igrača u ljeto 2012. godine za sedam miliona evra, a u ljeto 2013. je od njegovog transfera u Benfiku zaradio deset miliona.

Isti sagovornik otkrio je "Informeru" da je predsjednik kluba Dragan Đurić priznao predsjedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću da će se uskoro povući, jer ne želi da šteti imidžu kluba.

Klub iz Humske tada je mjesecima demantovao da je Marković prodat investicionom fondu, a potom je Dragan Đurić u intervjuu "Žurnalu" to prvi put potvrdio. Ipak, nikad se nije saznalo za koliko novca.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC