• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrkela za MONDO: Tole nije pominjao Mihu

"Nisam čuo da je Karadžić rekao da postoji mogućnost povratka Siniše Mihajlovića na klupu našeg nacionalnog tima", izjavio Mrkela našem portalu.

Pomoćnik direktora svih reprezentativnih selekcija Fudbalskog saveza Srbije Mitar Mrkela prisustovao je dodjeli godišnjih nagrada FS Republike Srpske u Banjaluci i primio nagradu u ime "orlića", koji su u uzrastu do 19 godina osvojili titulu šampiona Evrope.

"Prije svega želim da se zahvalim FS RS i 'Sportskom žurnalu' na ovom predivnoj manifestaciji, a mi smo ovom nagradom dobili potvrdu da na ovim prostorima ima onih koji mogu da se mjere s najboljima i vjerujem da ćemo i sa drugim generacijama pokazati da nismo slučajno postali evropski šampioni", izjavio je Mrkela za MONDO.

Na žalost, A selekcija Srbije nije uspjela da izbori plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, što je rezultatiralo odlaskom selektora Siniše Mihajlovića. Međutim, u posljednje vrijeme se ime trenera Sampdorije pominje u kontekstu mogućeg povratka na klupu "orlova".

"Iskreno nisam čuo od predsjednika Saveza Tomislava Karadžića da je rekao da postoji mogućnost povratka Siniše Mihajlovića na klupu našeg nacionalnog tima. Naš predsjednik će po mojim saznanjima sačekati Skupštinu FSS koja je zakazana za kraj februara i tada će prva tema biti izbor novog selektora".

Kao dugogodišnji fudbaler Crvene zvezde i čovjek kojem je crveno-bijela boja na srcu, Mrkela se osvrnuo i na stanje u klubu sa "Marakane".



"Poslije dugo vremena Zvezda ima samo bod zaostatka za Partizanom i lijepu priliku da ponovo osvoji šampionski trofej. Crveno-bijeli u ovom trenutku imaju dobar tim, ali će morati da dovedu pojačanja prvenstveno u odbrani kako bi bili konkurentni u trci za titulom".

Mrkela je naravno svjestan da je najveći problem u Ljutice Bogdana teška finansijska situacija.

"Iako je situacija u Zvezdi jako teška zbog ogromnih dugovanja, verujem da u klubu imaju snage da se izbore sa svim poteškoćama i da će uspjeti da osvoje titulu poslije šest godina posta".


Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je takođe priznao da će bodriti selekciju BiH na predstojećem Mundijalu ovog ljeta.

"BiH je u kvalifikacijama pokazala da je vrlo ozbiljna reprezentacija. Ima odlične igrače i dobro je vođena od strane selektora Sušića. Iako je Svjetsko prvenstvo specifično takmičenje, ipak vjerujem da će u konkurenciji Argentine, Nigerije i Irana uspjeti da izbori plasman u osminu finala. A onda dalje šta bude. Iskreno im želim sve najbolje na tom putu i bodriću Sušićev tim u Brazilu", zaključio je funkcioner FSS.

(N.Šatara/MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC