• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Humani navijač Evertona istetovirao "YNWA"

"Vatreni" navijač Evertona Meti Bouman istetovirao slogan rivalskog Liverpula, s namjerom da prikupi novac za operaciju četvorogodišnjeg dječaka.

Kada je u lokalnim novinama pročitao tužnu priču o četvorogodišnjem dječaku Džordžiju Džonsonu koji ima rijetku bolest zbog koje ne može pravilno da jede i pije, 26-godišnji Meti Bouman odlučio je da pomogne mlađem sugrađaninu.

Ovaj veliki navijač Evertona objavio je da će istetovirati motiv rivalskog Liverpula - "You'll never walk alone" i broj 96, u znak sjećanja na žrtve "Hilsboroa", a zauzvrat je tražio donacije od porodice, prijatelja i navijača ova dva fudbalska kluba.

Pošto je novac počeo da pristiže na račun, Meti je ispunio obećanje. Otišao je u najbliži "bodi art" centar i tražio da mu na leđima istetoviraju naslov popularne pjesme, omiljene među navijačima Liverpula.

"Želio sam da pomognem i bilo je potrebno da smislim nešto što će privući pažnju drugih ljudi. Uradio sam to sa razlogom. Malo je boljelo, ali nije dugo trajalo", rekao je Bouman za "Liverpul eho".

Za operaciju malog Džordžija u Sjedinjenim Američkim Državama potrebno je 15.000 funti, a engleski mediji prenijeli su da je Metijevom akcijom prikupljena značajna suma novca i da porodica Džonson sada čeka odgovor specijaliste o terminu operacije.

(MONDO, Foto: Twitter/BTSP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC