• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golubović prešao iz OFK Beograda u Romu!

Perspektivni defanzivac kluba sa Karaburme definitivno će nastaviti karijeru u dresu "vučice". Već je u trening centru Rimljana.

Petar Golubović (19), omladinski reprezentativac Srbije i prvotimac OFK Beograda definitivno će nastaviti karijeru u Romi.

Potvrda tog transfera objavljena je na sajtu Serije A, čime je otklonjena svaka nedoumica da će zaigrati za klub koji je još prošlog ljeta bio zainteresovan za njega.

Golubović je već u četvrtak boravio u trening centru Rome - "Trigorija" i uskoro se očekuje i potvrda "vučice" da je transfer ostvaren.

Golubović je univerzalni defanzivac, a u OFK Beogradu je najčešće igrao kraj desne aut linije, iako je nastupao i kao štoper i kao zadnji vezni. Sa U-19 reprezentacijom je prošlog ljeta osvojio titulu šampiona Evrope u Litvaniji i tako potvrdio svoj ogroman potencijal.

Fudbal je učio u Crvenoj zvezdi, koja je procijenila da nije dovoljno talentovan da ostane u Ljutice Bogdana. Za prvi tim OFK Beograda zaigrao je prošlog proljeća. Prethodno je proglašen i za jednog od 16 najvećih talenata svijeta u izboru Najka.

OFK je prethodno dogovorio i transfer talentovanog zadnjeg veznog Saše Zdjelara u Olimpijakos (na slici iza njega, plavo-bijeli dres), pa će on do kraja sezone igrati za "romantičare" kao pozajmljen igrač.

Na početku sezone sa Omladinskog stadiona je otišao i kapiten zlatnih "orlića" Marko Pavlovski, prešavši u Porto.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC