• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lacio bliži nego ikad Đorđeviću"

Tako, barem, tvrde italijanski mediji pošto posljednjeg dana zimskog prelaznog roka nije došlo do transfera srpskog napadača u Kardif.

Činilo se da će Filip Đorđević ove zime napustiti Nant pošto mu u junu ističe ugovor, međutim, reprezentativac Srbije i na proljeće nosiće dres "kanarinaca".

Najuporniji da ga angažuju bili su čelnici Lacija, ali je njihova ideja bila da se 26-godišnji napadač priključit timu tek od ljeta. U trci je jedno vrijeme bio i Inter, a onda se u finišu prelaznog roka uključio i Kardif.

Italijanski mediji prenose da bi, pošto nije došlo do Đorđevićevog odlaska u Premijer ligu, on već u narednim danima mogao da potpiše ugovor sa Laciom, po kojem bi od ljeta postao igrač Rimljana.

"Lacio je bliži nego ikad napadaču Nanta Filipu Đorđeviću, pošto je posljednjeg danan prelaznog roka propao njegov transfer u Kardif", navodi se u jednom od subotnjih tekstova na italijanskim sportskim sajtovima.

Đorđević je u Nant stigao jula 2008. iz Crvene zvezde i u međuvremenu je postao najbolji napadač kluba. Njegova vrijednost procenjuje se na oko četiri miliona evra.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC