• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Ekspedicija Borca otputovala u Opatiju

Fudbaleri i stručni štab banjalučkog premijerligaša otputovali na sedmodnevne pripreme na Hrvatsko primorje. Prvi test sa Pomorcem iz Kostrene.

Nakon petnaestak dana rada u Banjaluci, crveno-plavi otputovali su u Opatiju, gdje će do 10. februara odraditi drugi dio pripremnog ciklusa.



Predsjednik Radne grupe Draško Ilić poželio je igračima i stručnom štabu srećan put i uspješne pripreme.



Ekipu je sa Gradskog stadiona ispratila kiša, a prema informacijama iz Hrvatske, slično vrijeme očekuje ih i na Jadranu, ali sa nešto višom temperaturom.



"Prvi kontrolni meč igramo u srijedu protiv Pomorca iz Kostrene (11.30). Nakon toga, dogovorili smo utakmicu sa NK Opatijom. Sa domaćinom bi trebali igrati isti dan, ali sve zavisi od vremenskih uslova", rekao je pred polazak šef stručnog štaba Dragan Jović i dodao:

"U planu je da igramo i u Medulinu. Imamo obećanje da ćemo odmjeriti snage sa Rijekom, dok će i u Rovinju biti mnogo ekipa na pripremama i nema sumnje da ćemo pronaći adekvatne rivale za test mečeve".



Dan prije polaska u Opatiju, Borac je dogovorio saradnju sa dva nova igrača. Nakon Darka Đajića i Bobana Đerića, te perspektivnog omladinca Stefana Savića, redove crveno-plavih pojačali su iskusni ofanzivni vezista Marko Basara (29) i defanzivac Marko Jevtić (31).

Oba igrača potpisali su jednoipogodišnje ugovore. Jevtić je stigao iz bijeljinskog Radnika, dok je i Basara jedno vrijeme nastupao za semberskog premijerligaša, a posljednjih šest mjeseci nosio je dres iranskog Traktorsazija.

Banjalučani se nadaju da bi do kraja prelaznog roka mogli angažovati i jednog kvalitetnog napadača, koji bi zamijenio Jocu Stokića i Ognjena Đelmića, koji su tokom prelaznog roka promijenili klupske boje.

IGRAČI



Na pripreme u Opatiju Dragan Jović poveo je 23 igrača. Na spisku su: Asmir Avdukić, Mladen Ilić, Aleksandar Radulović, Momir Zečević, Mladen Žižović, Fedor Predragović, Srđan Grahovac, Nebojša Runić, Siniša Dujaković, Stefan Dujaković, Aleksandar Subić, Igor Žuržinov, Draško Žarić, Vladan Grujić, Milan Šakić, Miloš Perović, Aleksandar Kondić, Nebojša Kodžoman, te novajlije Boban Đerić, Darko Đajić, Stefan Savić, Marko Basara i Marko Jevtić.

TRIJAGONAL
Fudbaleri Borca u subotu su u Krupi na Vrbasu odigrali trijagonal sa domaćom Krupom i Kozarom iz Gradiške. Banjalučani su protiv drugoligaša Republike Srpske slavili minimalnim rezultatom (strijelac Fedor Predragović), dok su identičnim rezultatom poraženi od Kozare (Srboljub Jandrić).

(B. Jakovljević - MONDO, foto: MONDO/B. Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC