• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kunić se vraća u Borac na pozajmicu?

Napadač praške Dukle Petar Kunić blizu je povratka na banjalučki Gradski stadion.

Direktor Borca i član Radne grupe Stanoje Štrbac potvrdio je banjalučkim medijima da Dukla želi poslati na pozajmicu mladog napadača.

"Dukla planira Petra Kunića da nam ustupi na pozajmicu i vjerujem da ćemo uspjeti da se dogovorimo. Ukoliko dođe do dogovora, Kunić će narednih šest mjeseci provesti na Gradskom stadionu", rekao je Štrbac, a prenose "Nezavisne novine".

Eventualni dolazak Kunića bi značio i kraj problema za trenera Borca Dragana Jovića, kada je u pitanju napad. Mladi napadač je ponikao u Borčevoj školi fudbala, a nosio je dres seniorskog tima prije nego što je prije godinu dana otišao u Češku.

Čelnici Banjalučana bili su veoma aktivni u ovom prelaznom roku pa su tako crveno-plavu opremu zadužili vezista Marko Basara i defanzivac Marko Jevtić, a prije nekoliko dana su ugovore potpisali Boban Đerić, Darko Đajić i Stefan Savić.

"Ova ekipa nije ni nalik na onu koji smo imali do prije nekoliko dana. Angažovali smo nekoliko pojačanja i još ako dođe Kunić biće to druga priča. Do kraja prelaznog roka moramo angažovati još jednog golmana i ako se ukaže prilika jednog iskusnog napadača", rekao je Jović.

Banjalučani su u nedjelju ujutru otputovali u Opatiju, gdje će nastaviti s pripremama za nastavak sezone, a šef stručnog štaba je u Opatiju poveo 24 igrača.

(MONDO, foto: Youtube)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC