• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je tinejdžer iznervirao trenera OFK-a

OFK Beograd glatko poražen u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji od Kubana iz Krasnodara.

Mlada ekipa OFK Beograda imala je u ponedjeljak, na pripremama u Turskoj, pokaznu vježbu iz modernog fudbala. Čas su držali fudbaleri Kubana iz Krasnodara, a mladići u plavo-bijeloj opremi gledali su i, valjda, upijali znanje.

Kuban je u prijateljskoj utakmici pobijedio OFK Beograd 2:0, a samo u prvih pola sata ruska ekipa je igrala u najjačem sastavu. Ali, i drugi tim Kubana je bio prejak za superligašku ekipu.

"Pola sata smo djelovali nemoćno. Kuban je odlična ekipa, koja igra moderan fudbal u svakom smislu... Kada je izašla njihova druga ekipa, mi smo tu nekako uspjeli da pariramo, ali to je daleko od nivoa na kojem ova ekipa treba i želim da igra"
, rekao je trener OFK Beograda izvještaču SOS Kanala.

Na konstataciju da se centralni defanzivni igrači ne snalaze baš najbolje kada je lopta na zemlji, a ne u vazduhu, MIlanović je iznio drugačiju ocjenu:

"Ne, mislim da je mnogo veći problem u sredini, tu kao da nas nema. Kuban je kaznio apsolutno svaku grešku koju smo napravili, stvorio stopostone šanse, dao golove... Kod nas u ligi se dešava miliion grešaka, ali nema toliko kazni, a ovdje su nas kaznili uvijek. Moramo mnogo da radimo da to ispravimo".

Pred kraj meča mladi vezista OFK Beograda Dejan Dražić zaletio se na jednog igrača Kubana. To je prilično razbjesnilo njegovog trenera.

"Pa, nije normalno da neko ko ima 18 godina bude toliko nervozan, da se zalijeće... Kako možeš da budeš nervozan sa 18 godina!?", glasno se pita Milanović, koji je ipak cijelu ekipu pohvalio za trud.

Pohvala ne važi za Dražića. Za njega - najoštrija osuda.

OFK BEOGRAD: Zečević, Gajić, Planić, Vasiljević, Obradović, Stanisavljević, Bulat, Paločević, Ješić, Čavrić, Ivanović. Igrali su još: Ostojić, Adžić, Matović, Antonov, Micevski, Dražić, Zdjelar, Belić, Zarubica i Škrbić.

Kuban: Baikora, Bugaev, Sandao, Dealbet, Kozlov, Kabore, Sosnin, Bukur, Hubulov, Popov, Balde. Igrali su još: Koselev, Armaš, Pinčuk, Melgareho, Bukia, Ignjatov, Jakuba, Urenja, Zarnjerčik, Bueno.

(MONDO, foto: OFK Beograd)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC